VIDEO dne: Fanoušek Bohemky si vychutnal příslušníky Policie ČR. Přihlížející vřískal smíchy

31.07.2017 10:00

Na úskalí policejní práce poukázalo video na Tíseň.tv. „Občas to maj ti kluci těžký. Fanoušek Bohemky pobavil,“ píší správci na Facebooku a ukazují scénu mladíka s muži zákona.

VIDEO dne: Fanoušek Bohemky si vychutnal příslušníky Policie ČR. Přihlížející vřískal smíchy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vůz

„Oukej, chlapi, sorry, že si vás beru do huby, vím, co jste zač,“ křičí mladík v černém tričku na policisty, kteří se potutelně usmívají. „Vím, co jste zač,“ dodává a začíná vyprávět o svých trenkách, které měly stát „sedm a půl“, a triku, jež mělo stát „šest a půl“. „Ponožky čtyři kila, to je 14 400,“ popisuje mladík oblečení, o němž tvrdí, že je značkové. „Boty 1400. Možná máte plat na úrovni, jako je moje oblečení,“ dodává.

Anketa

Vadí vám, že Babiš uspořádal svou svatbu zrovna na Čapím hnízdě?

hlasovalo: 5921 lidí

„Nashle,“ reaguje na něj muž zákona.

„Já nemám zapotřebí říkat nashle,“ reaguje mladík. Policista jej následně upozorňuje na to, že jeho oblečení rozhodně na tuto cenu nevypadá, neboť muž má každou ponožku jinou. „Kámo, na tobě vydělám hroznej randál na YouTube,“ směje se jeden z přihlížejících, který scénu dokumentuje. A má pravdu - video má v době vydání článku čtvrt milionu zhlédnutí. Možná i proto, někomu může připadat, že mladík paroduje expremiéra Jiřího Paroubka s jeho větou „kdo z vás to má“. 

Mladík si následně začne sundávat tričko, že jej muži zákona půjčí.

„Kdo je takovej frajer, že sundá odznak, opasek, a přijde se mi představit? Nedá si se mnou někdo férovej zápas?“ vyzývá hubený mladík, držící si tričko v ruce. V tu chvíli letenský stadion burácí, Bohemka dává gól. Mladík zapomíná na souboj a začne poskakovat radostí. Policisté jej pak k další diskuzi nepřipouští a snaží se jej odehnat ze svého hloučku. Celý zápas se Spartou pak skončil 1:1.

Policie bývá v posledních týdnech terčem kritiky a výsměchu i například kvůli kontrolám opilých na vodě. Na kontroly upozorňoval například server Blesk.cz (více ZDE). Nyní se dostala do středu pozornosti i kvůli nepovolené technopárty na Kolínsku, kde nezasáhla (psali jsme ZDE). U některých občanů pak vzbuzují policisté nevoli i za to, jak se chovají při běžných silničních kontrolách. A v posledních dnech se hovořilo i o pražské městské policii, kdy se na veřejnost dostal dopis, pod nímž je podepsán ředitel městské policie pro Prahu 1 Miroslav Stejskal. „Zaměřte se na koloběžky, klesl počet přestupků,“ směřoval ke strážníkům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…