VIDEO, které totálně rozvířilo sál na podporu Donalda Trumpa. Celebrita se s tím nemazala

21.07.2016 12:52

Ve středu vystoupila na sjezdu Republikánské strany televizní moderátorka a pracovnice rozhlasu Laura Ingrahamová. Jestliže byla atmosféra na sjezdu před jejím výstupem v médiích popisována jako nudná, s jejím proslovem se doslova otřásla zem. „Zoufale čekáme na nějakou změnu, naši veteráni čekají na to, až s nimi někdo začne zacházet s respektem, který si zasluhují. Dámy a pánové, s příchodem Donalda Trumpa je naše čekání u konce,“ burcovala zfanatizovaný dav.

VIDEO, které totálně rozvířilo sál na podporu Donalda Trumpa. Celebrita se s tím nemazala
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Donald John Trump je americký obchodní magnát, politik, televizní hvězda a spisovatel

„Všichni mě znáte z televize a rádia, ale mé děti mě nazývají mým nejdůležitějším jménem – „matko“. Jsem svobodná matka tří adoptovaných dětí a dnes večer jsem přišla podpořit Donalda Trumpa,“ uvedla na začátku projevu.

„Jsem tu zejména z toho důvodu, že nehodlám naší zemi předat svým dětem ve stavu, který je horší, než ten, ve kterém jsme zemi dostali od našich rodičů. Moji prarodiče přijeli do Spojených států z Polska. Otec byl v námořnictvu a později si otevřel myčku aut. Matka pracovala jako servírka do svých 72 let. Každý dolar, který po výplatě zbyl, putoval do banky a spořil se na budoucí vzdělání dětí,“ frázovala emocionálně svá slova Ingrahamová.

 

„Naučili jsme se vidět hodnotu v každé práci. Můj bratr roznášel noviny, já jsem sbírala borůvky. Víte, moji rodiče byli přesvědčeni v tom, že neexistuje práce, která by pro Američany nebyla dost dobrá,“ zdůraznila.

„Jedna věc v této zemi chybí – respekt. Lidé nerespektují svou zemi, své politiky. Politici na oplátku nerespektují své voliče, nerespektují ani americkou ústavu. Spousta Američanů nerespektuje lidi, kteří pro náš každý den riskují své životy, mluvím o policistech,“ prohlásila.

„Donald Trump si dobře uvědomuje, že stát bez státních hranic v podstatě ani není státem, ale Hillary Clintonová v hranice nevěří, jsou jí ukradené. Clintonová věří v to, že pro každý problém, kterému naše skvělá země čelí, existuje vládní řešení. Víte co, Clintonová je náš problém,“ vykřikla.

„Zoufale čekáme na nějakou změnu, naši veteráni čekají na to, až s nimi někdo začne zacházet s respektem, který si zasluhují. Dámy a pánové, s příchodem Donalda Trumpa je naše čekání u konce!“ zvolala.

„Toto jsou nejdůležitější volby od 80. let. Vím, jaké to tehdy bylo; pracovala jsem pro Reagana. Situace byla špatná, ale dnes? Mzdy dlouhodobě stagnují, náklady na zdravotní péči rapidně rostou, státní dluh se zdvojnásobil, v zámoří se vyskytla hrozba Islámského státu, Čína je čím dál mocnější. Jaká je odpověď demokratů na všechny tyto problémy? Nominace ženy, která se spolupodílela na tom, že se Amerika do takové situace dostala. To snad ani nemůžou myslet vážně, musí to být nějaká vtip,“ zahrávala si s emocemi přihlížejících.

„Nevím, jak vy, ale já se rozhodně nechystám jen tak vzdát a po letech vyprávět vnoučatům o tom, jaká skvělá jednou Amerika byla. Budeme bojovat a zvítězíme! Vždyť jsme Američané! V Americe potřebujeme prezidenta, který bojuje za nás, ne proti nám! Prezidenta, který nás vnímá jako spojence, ne protivníka!“

„Ameriko, pojďme spolu navrátit moc zpátky do rukou lidu. Ameriko, pojďme spolu volit Donalda Trumpa! Bůh vám žehnej a bůh žehnej Spojeným státům americkým,“ neuvěřitelně vyburcovala dav v závěru svého výstupu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…