Ve sprchách se nekaká. VIDEO, které úplně rozbouralo mladou naději TOP 09

15.03.2016 11:32

Je zajímavé, jak naši dobu pozměnil fakt, že každý si může doma nahrát video a umístit ho na sociální sítě. Této možnosti využila i česká zpěvačka, herečka a aktivistka Jana Yngland Hrušková. A doslova tím „rozbourala“ teplického radního Dominika Feriho (TOP 09).

Ve sprchách se nekaká. VIDEO, které úplně rozbouralo mladou naději TOP 09
Foto: Archiv DF
Popisek: Dominik Feri, radní města Teplice

Anketa

Jste pro umožnění adopcí dětí homosexuálům?

13%
87%
hlasovalo: 4936 lidí

„Při sledování komentářů se opravdu bavím. Ti, kdo mě nemají rádi, jsou jednoznačně vysokoškoláci,“ uvedla své video Jana Yngland Hrušková. „Je tam asi komplex matky a syna, neboť si nedovedou představit, že paní, které je přes padesát let, může říkat svůj vlastní názor. Má vůbec na to právo?“ ptá se Yngland. A dle ní jsme těmito stanovisky udělali cestu k islamizaci. 

„Já to neberu jako právo, ale jako svoji občanskou povinnost,“ dodala. 

A vyjádřila se také k výbuchu v Ankaře. „37 mrtvých. Takže nám islám ukazuje, co je vlastně zač. Zatím se to děje v Paříži, v Ankaře, v Bruselu. Tam měli výjimečný stav. Zatím se to neděje tady v České republice, i když nám vyhrožují,“ svěřila se žena, které prý lidé píší, aby se šla léčit.

„Milí mladí chlapci, vy jste pro republiku neudělali ještě vůbec nic. Necháváte se živit. Na práci jste ještě pravděpodobně nikdo z vás nesáhl. Stále jste závislí na někom, kdo se o vás postará,“ vyjádřila vzkaz mladým mužům, kteří jsou podle ní arogantní. „To je můj názor. A ne jenom můj. Bohužel se to potvrzuje. A vy sami potvrzujete to, co jsem o vás napsala. Jste arogantní egoisté. Myslíte si, že když budeme přijímat uprchlíky, bude se o ně někdo starat. Ne někdo, ale vy se o ně musíte starat. Vy, vysokoškoláci, se o ně musíte starat, když je tady chcete. Musíte je například učit masturbovat, neboť jsou sexuálně frustrovaní, jak dneska hlásilo rádio,“ sdělila. Podle ní se uprchlíci musí také naučit chování k ženám, k dětem či chodit na záchod. „Nehodí se do dámských sprch chodit očumovat ženské. To my neděláme,“ podotkla k chování v bazénu. „A ve sprchách se nekaká,“ řekla.

„Vy je tu chcete přijímat, ale starat se o ně nebudete. A proto my se tomu bráníme. Protože my víme, co to je. Běžte dělat security do takového azylového domu. Běžte jim tam uklízet, prát. A vy, budoucí lékaři, tam můžete jít pracovat,“ apelovala.

„Můj názor není jenom mým názorem. Se mnou se identifikují mnozí lidé. Ale ne vysokoškoláci. Vy vykřikujete: ‚Hate Free Culture. Marihuana.‘ Ale potom, když se máte v detenčním zařízení o někoho postarat, tak vás tam už bohužel nikdo neuvidí,“ rozhorlila se. 

Video mimořádně zaujalo nejmladšího městského radního v České republice Dominika Feriho (TOP 09).

„Takže vy chcete vědět, co si myslím o kandidátech na prezidenta, ano? Řeknu vám to kulantně. Internet je bizarní a Jana Yngland také. Internet potřebuje svého kandidáta. Nebo bych měl říct spíš, potřebuje kandidátku,“ zareagoval na video Feri.

„Nebo bych měl říct spíš ‚Podporujeme kandidaturu Jany Yngland Hruškové na Hrad!‘ Kdyby byl Donald Trump žena a měl za sebou kariéru mizerný zpěvačky, byl by Jana Yngland. Podpořte ji a udělejme společně Českou republiku zase velkou,“ poznamenal Feri, který pak, evidentně zaskočen, připsal ještě několik poznámek.

Své k videu řekl i aktivista Jan Vrobel. „Kdo to dokouká na jeden zátah, má u mě pivo,“ řekl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…