Všichni projdeme Prahou, verbuje z Lidového domu ústřední tajemník Kucián. Mimopražským socialistům nabízí lístky do divadla, jen aby přijeli

07.10.2017 20:24

ParlamentníListy.cz obdržely interní materiál o plánovém pochodu Prahou, který chystá ČSSD na 15. října. Jak nám ale řekl jeden z členů, nikdo moc netuší, o co konkrétně se bude jednat. Informace totiž obdrželi členové pouze minimální. Tajemníci socdem mají za úkol zařídit účast po celé republice, zřejmě proto, aby byla vidět síla partaje, pohybující se kolem deseti až třinácti preferenčních procent. Na pochod jsou chystány také vlajky a pro členy prý budou nachystány speciální transparenty.

Všichni projdeme Prahou, verbuje z Lidového domu ústřední tajemník Kucián. Mimopražským socialistům nabízí lístky do divadla, jen aby přijeli
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Kampaň ČSSD v Liberci

Pochod je naplánován na příští neděli v 11 hodin, vycházet by se mělo z Lidového domu v ulici Hybernská přes Staroměstské náměstí, Kaprovou ulicí na Mánesův most a konec je naplánován na Klárově, celá trasa má necelé dva kilometry.

Vedení ČSSD nabádá své členy k maximální účasti. „Každá krajská organizace je žádána o maximální možnou účast. Samozřejmě největší se přirozeně předpokládá z pražské a středočeské organizace. Ústřední sněm hradí dopravu, jak autobusy (objednáte celé a ty je potřeba naplnit), tak i vlaky (tam pochopitelně budeme kupovat odpovídající počty jízdenek). Logistiku dopravy nemůžeme organizovat z centra, Vy na krajích se musíte rozhodnout, zda jet vlaky či autobusy, popř. po jakých trasách vlaky pojedou,“ píše v mailu ústřední tajemník ČSSD Michal Kucián.

Ústředí oranžové strany také nabízí, že všechny jízdenky na autobusy zařídí a objedná. Pokud by byl zájem o zpestření výletu mimopražských členů, je ochotný zprostředkovat i nákup vstupenek na kulturní akce, do divadel nebo na muzikály.

Co přesně píše Kucián členům ČSSD?

SRAZ: od 10.00 hod. na nádvoří LD – zajištěno drobné občerstvení, jak jídlo tak pití

Start pochodu: 11.00 hod.

Trasa: Hybernská, Celetná, Staroměstské náměstí, Kaprova, Mánesův most, Klárov, - celková délka 1,8 km  po rovině, předpokládaný konec na Klárově cca 12.4

V LD budou připraveny transparenty, vlajky………..

Účast: Každá krajská organizace je žádána o maximální možnou účast. Samozřejmě největší se přirozeně předpokládá z pražské a středočeské organizace.  ÚS hradí dopravu jak autobusy (objednáte celé a ty je potřeba naplnit), tak i vlaky (tam pochopitelně budeme kupovat  odpovídající počty jízdenek. Logistiku dopravy nemůžeme organizovat z centra, Vy na krajích se musíte rozhodnout, zda jez vlaky či autobusy, popř. po jakých trasách vlaky pojedou.

Co naopak uděláme my z ÚS jsou objednávky na autobusy – dle Vašich dispozic, a společně domluvíme nákup vlakových jízdenek.

Co dále můžeme zajistit – pokud bude zájem – např. nákup vstupenek na muzikál či podobné varianty, pokud je u Vás v kraji zájem, zavolejte a probereme to osobně kraj po kraji.

O co nyní prosím Vás. Abyste provedli u Vás v kraji poptávku, kdo má zájem se zúčastnit a v pondělí  2.10. si o tom vyměníme informace.

Veškeré detaily budeme dále upřesňovat a vzájemně si vyměňovat informace. A tak Vás prosím, pokud máte jakýkoliv dotaz, volejte, či pište email.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: B. Richterová a T. A. Nový

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…