Vsugerovaná pandemie, koronakrize je výplod! Herec Jaroslav Dušek převratně

29.01.2021 15:32

Herec Jaroslav Dušek tvrdí, že koronavirová krize je výplod konglomerátu farmaceutických firem a sociálních sítí. Skutečnou hrozbu vidí ve změně klimatu. I na tu se ale dívá trochu jinak, než bývá zvykem.

Vsugerovaná pandemie, koronakrize je výplod! Herec Jaroslav Dušek převratně
Foto: Screen DVTV
Popisek: Herec Jaroslav Dušek v DVTV

Jaroslav Dušek v podcastu Radia Z Interview Martina Kováře prohlásil, že v koronavirových časech vlastně žijeme ve vězeňském pokusu. Diví se lidem, že už od března dál hrají vězeňskou hru.

„Myslím, že už by taky bylo dobré to přerušit, protože američtí studenti páchají sebevraždy a prezident Joe Biden uvažuje o otevření škol,“ pravil Dušek.

Vyjádřil však naději, že se z této krize svět obrodí, staré umírající struktury udělají místo novým. Tak to podle herce chodí.

Zdá se mu však, že ví, proč se tolik mluví o koronaviru.

„Já jsem se dočetl, že za týden pacienta s covidem na JIP vyplatí pojišťovna 413 tisíc korun, zatímco když tam je pacient bez covidu, tak je to nějakých 169 tisíc. Je to víc než dvakrát tolik. Mně připadá, že jde o to, aby se vytáhly peníze z pojišťoven a přesunuly se do nemocnic,“ poznamenal Dušek.

„My sledujeme tuhletu krizi jako výplod konglomerátu farmaceutických společností a sociálních sítí, kde tvůrci vytvořili to, čemu se říká koronavirová krize,“ poznamenal Dušek.

Podle jeho názoru existují dokonce studie o škodlivosti roušek.

Mnohem větší problém než koronavirová krize je podle něj globální oteplování.

I globální oteplování je ale podle něj jen důsledkem toho, co se tu dělo v minulosti. Údajně jde o důsledek snah řídit počasí. „Už v roce 1881 tady byl první patent na ovlivňování počasí, na vytváření deště. Dneska máte v USA agentury, u kterých si můžete objednat hezké počasí na svatbu,“ kroutil hlavou Dušek.

Současný stav života považuje za výrazně nezdravý. Je toho názoru, že lidé jsou až příliš závislí na internetu. „Asi tudy se lidem nádherně podařilo vsugerovat tu pandemii," míní Dušek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

5:00 „Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

TÝDEN V MÉDIÍCH Dokud byl Pavel Tuleja rektorem Slezské univerzity v Opavě, nikoho jeho publikační č…