Vy v tom Senátu jen čekáte na smrt. Veleba čelil rozčíleným čtenářům

06.08.2016 18:49

Z PROFILŮ Čtenář serveru ParlamentníListy.cz vypálil na senátora Jana Velebu (SPO). Má snad prý na víc, než jen těžit z popularity prezidenta Zemana. Nemluvě o senátorovi Františku Čubovi, který byl do horní komory zvolen právě za Stranu práv občanů a Senát považuje snad jen za dobře placené místo, kde čeká na smrt. Jan Veleba se jal odpovídat.

Vy v tom Senátu jen čekáte na smrt. Veleba čelil rozčíleným čtenářům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPO Jan Veleba

Občan vystupující pod přezdívkou pony123 zkritizoval Stranu práv občanů, která původně nesla ještě přídomek Zemanovci, a jejího předsedu senátora Jan Velebu.

Podle mě máte na víc než jen pořád profitovat na slávě prezidenta. Nebo ne? K čemu jsou opětovné články na prezidenta a kritika médií? Nemyslíte, že by lidé, minimálně já, více ocenili, kdybyste prezentoval více to, co děláte pro lidi? Stačí se podívat na pana Čubu, který považuje Senát akorát za dobře placené místo před, s prominutím, smrtí,“ napsal občan s přezdívkou pony 123.

„Pokud jste spokojen s médii, zejména s ‚veřejnoprávní‘ ČT, tak jste šťastný člověk a já Vám blahopřeji,“ odvětil senátor s tím, že on sám není spokojen s fungováním České televize. Dodal, že by rád slyšel konkrétní případy toho, kdy využíval popularity prezidenta.

Nekončící kritiku stávajících poměrů přisuzuje Veleba tomu, že je opozičním politikem. Opoziční politici vládu obyčejně hlasitě kritizují a vládní strany vládnou. Tak to chodí.

Další odpovědi senátora najdete zde

Senátor Veleba napsal pár slov také na adresu někdejšího senátora Vladimíra Drymla, jenž byl do Senátu zvolen v roce 2008 za ČSSD a v roce 2012 přestoupil do SPO. Odešel však i ze Strany práv občanů a nyní hodlá bojovat o opětovný vstup do horní komory Parlamentu v barvách Úsvitu.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

„Dryml odešel sám a že kandiduje za Úsvit, tomu neříkám nic. Než jsem se stal senátorem, tak jsem o něm neměl špatné mínění. Když jsem ho ale poznal osobně, tak jsem si udělal jiný obrázek, ale to tady nechci prezentovat,“ uvedl senátor Veleba. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…