Zahradil z ODS rebelům: Taky mám TOPky plné zuby. Ale vy svůj podraz neokecáte

09.08.2013 10:18

Europoslanec ODS Jan Zahradil se v příspěvku na svém Facebooku ostře vymezil vůči rozhodnutí poslanců Tomáše Úlehly a Jana Floriána, kteří před klíčovým hlasováním o důvěře Rusnokovu kabinetu opustili sál sněmovny. Jejich krok označuje za podraz bez ohledu na jejich skutečné motivy.

Zahradil z ODS rebelům: Taky mám TOPky plné zuby. Ale vy svůj podraz neokecáte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Jan Zahradil

Kdyby poslanci občanské demokracie v červnu - po pádu vlády - přišli a řekli, že už nechtějí být v koalici s TOP 09 a jejími představiteli Miroslavem Kalouskem a Karlem Schwarzenbergem a nepodpoří 101 většinu, bylo by to od nich podle Zahradila férové. "Mám TOPky také plné zuby," dodává s pochopením.

Bylo by to férové, i pokud by tak prý poslanci učinili před měsícem, možná i před týdnem. Ale to, že svůj krok neoznámili dopředu, považuje europoslanec za podraz, který nelze nijak omluvit. "Udělat to ale v den hlasování bez předchozího avíza, je pouze monstrózní podraz, který není možné nijak okecat. Podařilo se jim proměnit předčasné volby v 3. kolo prezidentských voleb. Kluci, děkujem'!" napsal Zahradil na svůj Facebook.

Co přesně napsal europoslanec Zahradil na svůj Facebook:

Fb obhájcům dvojice Úlehla-Florián (a teď bez ohledu na jejich skutečné motivy): Kdyby v červnu, po pádu vlády, dva (tři, čtyři) poslanci ODS řekli - máme už dost Kalouska s knížetem, nejdeme do toho, žádná 101 nebude - považoval bych to za férové. Mám TOPky také plné zuby. Kdyby to udělali ještě před měsícem, i to bych považoval ještě za férové. Možná ještě i před týdnem. Udělat to ale v den hlasování bez předchozího avíza, je pouze monstrózní podraz, který není možné nijak okecat. Podařilo se jim proměnit předčasné volby v 3. kolo prezidentských voleb. Kluci, děkujem'!

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…