Zavřít vás a nutit koukat na skutky hrdlořezů maskovaných jako chudáci uprchlíci. Západ úplně zešílel, udeřil senátor

01.07.2015 15:23

Senátor Jaroslav Doubrava (S.cz) se ve svém profilu na ParlamentníchListech.cz pohoršuje nad slovy eurobyrokrata Laurenta Muschela, ředitele pro migraci a ochranu při Evropské komisi. Podle Doubravy podivně směšuje hrušky s jablky. Řeč je o přijetí uprchlíků.

Zavřít vás a nutit koukat na skutky hrdlořezů maskovaných jako chudáci uprchlíci. Západ úplně zešílel, udeřil senátor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Muschel podle Doubravy argumentuje tím, že v letech 1968 a 1969 odešlo z Československa do zahraničí na 70 tisíc našich občanů. „Z toho geniálně usoudil, že by ČR měla projevit solidaritu vůči migrantům,“ pozastavuje se Doubrava. 

Jak Doubrava podotýká, Muschel zapomněl na to, že českoslovenští utečenci přeskočili dva kopečky a byli stejně doma – tedy ve středozápadní Evropě. „Veškeré spektrum jednání československých utečenců bylo svázáno s evropskými zvyklostmi a intuitivně i s právními a sociálními pravidly, které byly v Evropě více méně totožné. Byla to migrace pro západ i politicky pozitivní, jako součást ideologického boje mezi východem a západem na evropském bojišti,“ konstatuje s tím, že dnešní migrace představuje pro Evropu nečitelný, kulturně a politicky ohrožující cizorodý prvek. 

Muschel je nebezpečný nám, Evropě, a tak i sobě. Měl by být zavřen do malého kinosálu a sledovat dokumenty o praktikách hrdlořezů, kteří se pod rouškou chudáků uprchlíků hrnou do Evropy. Hrdlořezů, kteří již i v Evropě znásilňují a obsazují obydlí místních obyvatel jako v Itálii. Napadají i české řidiče kamionů u Calais atd. Snad by se mu potom rozsvítilo?!“ rozohnil se Doubrava nad snahou Muschela dostat nelegální migranty do Evropy. 

Za jeho povinnost bych považoval přesvědčit vedení EU, aby se konečně začalo chovat racionálně a přijalo důsledné opatření k zamezení přílivu imigrantů, proti kterému je většina občanů Evropy. Obávám se, že představitelé západní Evropy zešíleli a nevidí analogii podzimu roku 1938,“ uzavřel Doubrava.

Celý text najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…