Zbytky mozku alkoholického kágébáka. Jan Rejžek zapálil svíčku za Miladu Horákovou a sedl k počítači

29.06.2018 14:36

Český kulturní kritik Jan Rejžek znovu tvrdě útočí na prezidenta Miloše Zemana. A tropí si žerty z premiéra Andreje Babiše (ANO).

Zbytky mozku alkoholického kágébáka. Jan Rejžek zapálil svíčku za Miladu Horákovou a sedl k počítači
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

Druhá vláda premiéra Andreje Babiše byla jmenována teprve nedávno, ale lidé se už na konto staronového premiéra a jeho kolegů ministrů dobře baví. Internetem letí např. vtipy na účet nové ministryně spravedlnosti Taťány Malé (ANO), která by si prý měla před jméno dávat hned dva nové tituly a totiž CTRL+C a CTRL+V v narážce na podezření, že ve své diplomové práci nepovoleně opisovala.

Terčem vtipů, však není sama. Porce humoru padla také na konto předsedy vlády Andreje Babiše, který na Hrad vezl představit novou vládu. Nejedná se však o autobus plný ministrů, s nímž Babiš už vyrazil na nejednu spanilou jízdu po českých krajích, kde slíbil, na co všechno jeho vláda přispěje. Místo toho míří na Hrad s kolečkem plným hnoje.

Obrázek zaregistroval také hudební Jan Rejžek, který často nenechává nit suchou na serveru ParlamentníListy.cz. Tentokrát se však zaměřil na prezidenta Zemana.

„Fantastická svíčková, hojně navštívená vzpomínka na Miladu Horákovou dnes na Kampě! Kéž by její zář osvítila zbytky mozku toho alkoholického, kágébáckého troglodyta na Hradě, který náhodou právě v den její popravy provokativně jmenoval vládu s podporou komoušů a nácků!“ napsal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …