Zdrcený poslanec ODS: Strašné, dotkli se paní nedotknutelné

13.06.2013 20:41

Nejmenovaný poslanec ODS popsal ParlamentnímListům.cz čtvrteční den jako horečný a příšerný. Komunikace uvnitř strany i Poslanecké sněmovny byla prý po celou dobu na bodě mrazu.

Zdrcený poslanec ODS: Strašné, dotkli se paní nedotknutelné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Cukrárna "Myšák"

"Není možné, aby se premiér vypařil. Všichni chodili ven a zpět, četli si a nevěřícně koukali jeden na druhého, nic podobného jsem ještě nezažil," uvedl pro naši redakci vysoký člen občanských demokratů, který ovšem nechtěl uvést své jméno.

Anketa

Měl by premiér Nečas rezignovat?

78%
9%
hlasovalo: 3468 lidí
"Upřímně? Je to v prdeli. S tím bude ODS ráda, když se dostane vůbec do sněmovny. Navíc - Jana Nagyová, kterou znám řadu let, byla skutečně něco jako paní premiérová. Když předseda nemohl, řešila věci ona. O korupci v její souvislosti jsem nikdy neslyšel a věřím jí," dodal člen dolní komory Parlamentu.

Kritikou ovšem nešetřil na stranu premiéra Petra Nečase. "Nic. Mlčel, odešel. Zůstal tam vynervovaný Kuba a vzteklý Kalousek, jako jsem ho dlouho nezažil. A nejhorší bylo, že opravdu nikdo z nás neměl informace. Ale dotknout se paní nedotknutelné, je jasný signál, že je něco špatně. A samozřejmě si myslím, že ti policisté něco mít budou, jinak to není možné v civilizovaném světě. Doposud nevěřím, co se vlastně děje," konstatoval pro naši redakci poslanec ODS.

Policie dnes zasahovala jak na Úřadu vlády, tak na dalších místech, jako například na Ministerstvu obrany či na ředitelství Lesů České republiky. Mluvčí ÚOOZ Pavel Hanták nechtěl být konkrétní. K dalším raziím došlo v sídlech firem Romana Janouška či Ivo Rittiga. Opoziční VV a ČSSD vyzvaly premiéra k rezignaci. Ten prozatím odstoupení odmítá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…