Zemanova dcera odpovídá kritikům: Táta není hulvát, jen hájí své názory

24.01.2013 14:46

Dcera Miloše Zemana Kateřina svého otce nejenom podporuje během prezidentské kampaně, je ale také schopná se ho veřejně zastat. Rozčílilo jí, že se o jejím otci píše jako o hulvátovi a média rozebírají soužití jejích rodičů.

Zemanova dcera odpovídá kritikům: Táta není hulvát, jen hájí své názory
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Zemanová, dcera Miloše Zemana

"Existuje přece spousta párů, které se nevidí den co den. Když někdy přijdu domů, tak z nich mám pocit, jako kdyby se zrovna poznali. Neustále vtipkujou, někdy mi přijdou jako větší puberťáci než já," řekla Kateřina serveru Idnes.cz. Také si nemyslí, že by její matka roli první dámy nezvládla. Už vůbec pak podle ní není pravda, že by její matka byla zakřiknutá a introvertní. "Kdyby se tatínek stal prezidentem, tak ona tu úlohu první dámy bude plnit. A já jí budu pomáhat," je si jistá.

To, že si její otec mnohdy v rozhovorech nebere servítky a je až moc upřímný, není podle jeho dcery neomaleností. Jen si prý stojí za svými názory. "Když někdo řekne, že je tatínek hulvát, a nepodloží to konstruktivní kritikou, nic to pro mě neznamená. Z pohledu dcery to vidím tak, že hájí vlastní názory, byť důrazně," tvrdí. Celou volební kampaň, kterou strávila po boku svého otce, bere jako samozřejmost. "Na konci léta mě napadlo, že by tatínek potřeboval mít vedle sebe nějakou oporu, která by byla vidět. Navrhla jsem mu, že s ním do kampaně půjdu, on to přivítal. Jednoduše jsem chtěla lidem přiblížit Miloše Zemana i jako člověka," dodává Kateřina na závěr.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …