Zemanovcům přibývají internetoví fanoušci po tisících. Spustili jsme kampaň, vysvětluje to strana

23.09.2013 18:46

Strana práv občanů – zemanovci výrazně posiluje na Facebooku. Přes víkend jim přibyly zhruba tři tisícovky fanoušků. Strana to připisuje spuštění kampaně. Někteří ale upozorňují, že si strana může fanoušky kupovat, píše iDnes.cz.

Zemanovcům přibývají internetoví fanoušci po tisících. Spustili jsme kampaň, vysvětluje to strana
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

"To bude díky tomu, že jsme zveřejnili sponzorované odkazy. To znamená, že jsme do diskuse zapojili lidi, kterým se tyto odkazy zobrazují," řekl v pondělí místopředseda SPOZ Vladimír Kruliš. Rozhodně odmítá, že by byli fanoušci koupení. "To je hodně složité. Do toho bychom peníze určitě neinvestovali," ubezpečuje.

Možných vysvětlení je podle odborníka víc

Ani odborník na sociální sítě Daniel Dočekal si nemyslí, že by takový nárůst musel souviset s nákupem fanoušků. "Já jsem sice jejich odkazy neviděl, ale na Facebooku je možné všechno. To se stalo myslím loni, kdy TOP 09 investovala 1 600 eur do jednoho spotu. Dostali nějakých x tisíc fanoušků z Indonésie. Protože Facebook to pustí klidně do celého světa a je mu to úplně jedno,“ připomíná Dočekal.

Vysvětlení vidí Dočekal čtyři: "Buďto si koupili fanoušky, to je varianta A. Varianta B - zaplatili si reklamu a zapomněli, že ji musí omezit na Českou republiku. A varianta C, že jim tam někdo, ať už v dobrém nebo zlém, 'přisypal' fanoušky. A čtvrtá varianta je, že jim tam skutečně tolik lidí přibylo, protože se o nich teď docela dost mluví,“ dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…