Zfetovaný muž zaháněl neonacisty zpěvem

01.05.2018 9:34

Poslední dubnové dny se plzeňští policisté rozhodně nenudili. O jejich činnosti píše server Krimi-Plzen.cz. Je tak patrné, že například vyjížděli k muži, který se po dávce „perníku“ snažil zpěvem zahánět neonacisty.

Zfetovaný muž zaháněl neonacisty zpěvem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vůz

Mladého zpěváka řešila hlídka městské policie v pátek. Kromě svého zpěvu obtěžoval také křikem a mával nožem. Když se jej policisté zeptali na pohnutky jeho činu, odpověděl, že se bojí neonacistů, kteří by se mohli v jeho blízkosti nacházet. Zároveň přiznal, že užívá léky na úzkost a deprese, neopomněl ani sdělit, že požil pervitin.

V pátek policisté také řešili opilou řidičku, která opakovaně vjížděla do protisměru. Když ji policisté zastavili, zjistili, že nejenže má 1,5 promile alkoholu v dechu, ale také, že vůbec nevlastní řidičské oprávnění.

Původní text ZDE

V pátek pak také policisté řešili trojici mladíků, kteří se bavili převrácením popelnice přímo před služebnou. „Sedmnáctiletý mladík nadýchal přes 1,09 promile, šestnáctiletý 0,55 promile a ten, který byl zletilý, nadýchal 1,07 promile,“ píše server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

5:00 „Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Atentát na slovenského premiéra. Šokující zpráva! Média podsouvají…