Ztrapnění Pekarové: Vytáhli z archivu. A je zle

22.01.2024 10:11 | Monitoring

Dva protichůdné výroky předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéty Pekarové Adamové (TOP 09), kdy každý z nich vyřkla v jiné situaci, se šíří sociálnímí sítěmi. Jeden měla říct v momentě, kdy se vyjadřovala k pomoci lidem v krizi, druhý, když šlo o prosazení korespondenční volby. Pokusil se jí „nachytat“ předseda stínové vlády Karel Havlíček (ANO).

Ztrapnění Pekarové: Vytáhli z archivu. A je zle
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Markéta Pekarová Adamová

„Víte, podle mě vlády se nemají starat o lidi,“ zní v sestříhaném krátkém videu slova Markéty Pekarové Adamové (TOP 09), která pronesla v době, kdy se vyjadřovala k pomoci lidem v krizi. „Já jsem přesvědčená o tom, že my máme povinnost a máme se starat o občany,“ zaznívají pro změnu slova Markéty Pekarové Adamové v projednávání korespondenční volby.

„Líp než Markéta Pekarová Adamová bych to neřekl,“ komentoval krátké video poslanec Karel Havlíček (ANO).

„A sakra, jak si Markéta nechala vysoké vlasy, tak jí to nějak zarostlo i v hlavě nebo co. Skoro jako by to ani nebyla ona,“ dodal komentátor Petr Holec.

„Oni se potřebují postarat jen o sebe. A k tomu míří všechny jejich kroky, které zrychlují stylem ‚zachraňme se jakkoli‘. Musíme věřit, že do voleb stihnou na...t tolik voličů, že jim nestačí ani hlasy z koresp. voleb,“ komentuje pak výroky jedna z uživatelek.

„Ona je uplně vypatlaná. A lžou v ty pětidemolici všichni úplně stejně,“ dodala další.

„Jen ji/je nechte, ať se vychrlí, čím více to dělají, tím více lidí na ně se*e... Nezachrání je ani korespondence,“ zmiňuje i další uživatel.

V diskusi na profilu u poslance Karla Havlíčka se však lidé strefují i do něj.

„Škoda, ty neuměteli, že mluvila ke dvěma různým věcem,“ dostalo se mu napomenutí.

„Karle, je starost a starost. Ale co vy o tom víte. Jediná starost je o předsedu,“ píše další.

Z loňského průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění bylo patrné, že předsedkyně Sněmovny Pekarová Adamová má společně s premiérem Petrem Fialou (ODS) největší nedůvěru lidí. Lídryni TOP 09 důvěřovalo jen 22 procent lidí, nedůvěřovalo 69 procent.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pekárovou nelze strapnit, protože ona si trapnost svého jednání není schopna uvědomit., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 22.01.2024 11:45:13
Máme chytré politiky, například Fiala neví, že nějaký milion příjmu a další milion majetku není příjem dle zákona, neví, že když podepíše záruky splacení Ukrajinských dluhů a obnovu Ukrajiny, bude se to muset zaplatit. Pekárová neví, že když "vyhlásí" Číně Rusku válku, že oni to tam ví, a budou reagovat třeba i za několik let.

|  24 |  0

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…