Zvažuji odchod z funkce, přiznal Dobešův náměstek. Kvůli registru

23.07.2012 22:43

Do pořadu Události, komentáře na ČT24 přišel náměstek ministra dopravy Ivo Toman. Omluvil se za problémy s centrálním registrem vozidel a doufá, že již zítra bude všechno fungovat normálně.

Zvažuji odchod z funkce, přiznal Dobešův náměstek. Kvůli registru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Škoda Superb

„Není to dobrý pocit,“ přiznal Toman. Problém, který se stal dnes, se neobjevil za celých čtrnáct dní, ani při testování. „Každý den minulého týdne jsme vykazovali stejné výsledky jako před rokem,“ prohlásil Toman. Dnešní komplikace považuje Toman za výjimečné.

Zítra snad bude problém vyřešen

„Během noci se systém napravuje,“ uvedl náměstek s tím, že doufá, že ráno všechno půjde dobře. Odmítl, že by za všechno mohlo ministerstvo, protože všechna testování vypadala dobře.

„Každý takovýto velký systém má chyby a nedostatky,“ myslí si Toman. Ministerstvo hájil i tím, že jeho zástupci navštívili všechna města, kde byly problémy. „Je to velmi sofistikovaná problematika a hlavně IT záležitost. Nebudu vás teď informovat o tom, kdo za co může,“ prohlásil Toman.

„Já jsem tuto problematiku dostal na starosti v březnu. Dělal jsem, co jsem mohl. Přiznám se, že podle informací, co jsem dostal, jsem nečekal, že by se něco takového mohlo stát,“ odpověděl Toman na otázku, zda je správný člověkem na svém místě. Každý den přemýšlí o tom, zda by měl odejít.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…