Blok proti islámu: Šokující svědectví exmuslimky Marty Albahri

01.02.2016 8:11

Jednou z nových členek Bloku proti islámu je paní Marta Albahri, exmuslimka, která byla plných deset let islámskou konvertitkou a druhou manželkou radikálního muslima syrského původu.

Blok proti islámu: Šokující svědectví exmuslimky Marty Albahri
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Na rozdíl od jiných odpadlíků od islámu, kteří si svou zkušenost nechávají pro sebe, se paní Albahri rozhodla mluvit.

Ve videorozhovoru, který natočila s předsedou BPI Doc. Martinem Konvičkou, hovoří o 10 letech rafinovaného domácího týrání, zdůvodňovaného islámem. Jako jiné oběti partnerského a sektářského násilí hledala vinu dlouho v sobě. Dlouho islám „praktikovala“ co nejusilovněji a tím se snažila svým trýznitelům zavděčit. Současně hovoří o propojení představitelů královéhradecké a pražské mešity s východočeskou justicí a o neochotě orgánů činných v trestním řízení vyšetřovat trestnou činnost spojenou s islámskou komunitou. Popisuje probíhající radikalizaci tuzemských muslimů i nerealizované plány zaútočit na některou z akcí Bloku proti islámu.

„Není to první exmuslimka, s níž jsem se setkal,“ řekl doc. Martin Konvička. „Všechny ženy si z islámského prostředí odnesly otřesné zážitky, ale paní Albahri zažila skutečný horor. Islám je šílený sám o sobě, ale na zde ale vidíme, čím se může stát v rukou opravdových psychopatů,“ dodal.

Blok proti islámu od svého vzniku tvrdí, že nejlepším řešením islámské expanze v Evropě by bylo, kdyby islámští věřící sami rezignovali na politické a právní aspekty své víry, nebo v lepším případě od islámu odešli. V exmuslimech vidíme naše přirozené spojence, protože to jsou lidé, kteří pochopili temné stránky islámu a neváhali se jim postavit. Právě oni nám poskytují jinak těžko dostupné informace o fungování islámské komunity. Samozřejmě tím však podstupují obrovské riziko. Podle islámského práva šaría hrozí odpadlíkovi, který svou bývalou víru kritizuje, trest smrti. Klasickým příkladem uplatňování práva šaría jsou i tzv. vraždy ze cti uplatňované muslimskou komunitou v západní Evropě.

Od svého veřejného vystoupení čelí paní Albahri pomluvám ze strany bývalých souvěřců i otevřeným vyhrůžkám. „Blok proti islámu je připraven jí zajistit veškerou právní pomoc i osobní ochranu,“ řekl Martin Konvička. „Odpadlíci od islámu jsou nejohroženější evropskou menšinou. Musíme je chránit, je to naše povinnost, pokud se nechceme zpronevěřit těm tak často skloňovaným evropským hodnotám. Zároveň tak můžeme prokázat, že naše společnost je ještě stále svobodná,“ dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 353. Jak ulovit štiku dlouhou jako stehno antické bohyně

16:59 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 353. Jak ulovit štiku dlouhou jako stehno antické bohyně

Petr Žantovský ve svém pravidelném „Jak jsem potkal knihy“ tentokrát vybral pro májové čtení báseň o…