David Rath: Vážený pane premiére, milý Andreji,

21.05.2019 12:21

troufám si Vás, oslovit i milý Andreji s ohledem na Vaše přátelské přijetí na Čapím hnízdě, kde jste pro mě, mimo jiné uspořádal i výbornou večeři v kruhu Vašich nejmilejších. Nepíši proto, abych se nostalgicky zabýval vzpomínkami, ale proto, že se blíží volby do Evropského parlamentu a Vaše ANO opakuje chyby z voleb minulých.

David Rath: Vážený pane premiére, milý Andreji,
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lékař David Rath

V minulých volbách byl Vaším lídrem pan Telička. Pan Telička přitom pro e15 prohlásil, že: ,,nebude bojovat za české národní zájmy a musí naslouchat Němcům a Francouzům." Dále pak slibuje, že po volbách vytvoří společnou frakci v EP s prezidentem Macronem. Tím Macronem, který chce naši zemi vyhodit ze Schengenského prostoru a odebrat nám dotace za to, že nechceme přijímat migranty a nechceme islamizovat naši zemi. Váš lídr pan Telička taképrohlásil, že se těší až bude ČR platit do EU více než dostává.

Jistě řeknete, že Vás i naši zemi pan Telička zradil, nicméně za jeho působení v EP nesete odpovědnost jen Vy sám. Osobně jste ho vybral a díky tomu byl i zvolen. Děsivé je, že nyní opakujete stejnou chybu s paní Charanzovou.

Pane ministerský předsedo, víte, že paní D.Charanzová hlasovala pro následující text usnesení EP dne 26.3.2019 :,, bod 23. žádá Komisi a členské státy, aby zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU." Paní Charanzová pak na adresu Vašeho spojence a jak říkáte i přítele premiéra Orbána řekla :,, Situace v Maďarsku je znepokojivá a musíme začít s Maďarskem řízení kvůli vážnému ohrožení hodnot unie..." v tomto duchu pak i hlasovala pro zahájení procedury k odebrání hlasovacích práv pro Maďarsko.

Oba víme, proč je premiér Orbán trnem v oku evropským vládcům. Dokázal se jako první razantně postavit migrační vlně a bez ohledu na výhružky kancléřky Merkel a otevřenou náruč Rakušanů, začal s výstavbou hraničního plotu. Také dává bez obalu najevo, že islám ohrožuje evropský životní styl a tradiční kulturu.

Sečteno a podtrženo. Pan Telička i paní Charanzová svým hlasováním v EP a svými postoji jsou osoby vystupující proti zájmům občanů naší země. Ptám se Vás, proč jste je dostal do EP a proč jste z paní Charanzové udělal svého lídra kandidátky, když musíte vědět, že její názory a postoje jsou v příkrém rozporu s tím, co Vy sám prezentujete jako svá stanoviska?

Pokud své postoje myslíte vážně, máte ještě poslední šanci odvolat paní Charanzovou z čela Vaší kandidátky.

David Rath

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…