František Dostál: Konec vynálezu pana Bella?

02.04.2016 21:42

Velice brzy bude zřejmě potřebné rozloučit se u mne s telefonním přístrojem pamatujícím ještě jednoho z prezidentů, který se jmenoval Gustáv Husák.

František Dostál: Konec vynálezu pana Bella?
Foto: František Dostál
Popisek: Telefon - výřez fotografie Františka Dostála

Za víc jak 30 let mi nikdo nepřišel utřít na něm alespoň prach, ale za to zasílá čím dál dražší poukázky k úhradě. Vydržel jsem po celý měsíc nepoužít ani jedinkrát telefonní pevnou linku, a přesto mi přišla složenka na 248 korun. Tato suma se navýší ještě o 30 korun poštovního poplatku. Takže, telefonní firmou, na věky sbohem! Ta navíc zneužívá seniory, co je jim internet ukradený, ale měli tak případné spojení na děti atd. Ano, okrádá se už snad naprosto všude a nejlépe se tak daří s bezbrannými a nemohoucími lidmi. O vynálezu telefonu od Grahama Bella z roku 1876 si tak přečtu už jen v učebnici.

Telefon foto Fr Dostál

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

15:49 Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

Pondělní glosa Jiřího Weigla