František Štván: Zemane, pozor! Médiím vadily i darované botičky od Diora

16.02.2013 16:40

Musím se přiznat, že mi je zdrženlivý přístup (po kom ta Katěřina je?) manželky M. Zemana sympatický. Doufám, že ji to vydrží a že se nenechá zatáhnout do lákavých osidel údajné povinnosti první dámy nás - ať to stojí co to stojí - stůj co stůj reprezentovat. Je totiž ženou levicového prezidenta, který se ujme svěřeného úřadu v době, kdy během 24 hodin přibude 2000 nezaměstnaných, což je den co den jeden městys bez práce.

František Štván: Zemane, pozor! Médiím vadily i darované botičky od Diora
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Každý soudně uvažující člověk musí uznat, že tuto krutou, ale naprosto pravdivou asociální "reprezentaci", nemohou překrýt žádné šaty na světě. Proto bych chtěl nastávajícímu prezidentskému páru připomenout, že u jeho kolegy expředsedy ČSSD J. Paroubka médiím vadily i darované botičky od Diora. Ty přetavily do podoby mediální skvrny na cti levicového politika. Opakuji, darované, neboť předpokládám, že nepochybně stejným způsobem přijde paní Zemanová k šatům od návrhářky Blanky Matragi, neboť by médiím mohlo být divné, kde po deseti letech důchodu, aniž by už dostával prezidentský plat, bere, kromě jistě nemalých nákladů na elitní vzdělání své dcery, deseti tisíce korun na zakoupení luxusních modelů.

Možná někdo namítne, proč jsem stejně neradil Klausům. Odpověď je jednoduchá. Pravičáci mne nemohou zklamat, neboť od nich nic dobrého neočekávám a jejich demokraticky (ano byli řádně zvolení) krytému okrádání státu, nemohu nijak zabránit. Od M. Zemana a jeho milé paní jako levičák očekávám, že do "prezidentování" vkročí levou nohou. Dá se to, v rámci toho jak si naše zem stojí, nepochybně vkusně zvládnout i mimo jeden z nejdražší salonů v Praze.

Samozřejmě za předpokladu, že luxusním oblečením nechtějí především reprezentovat horních deset tisíc, neboť i jejich bude M. Zeman prezident.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…