Jan Ziegler: Kdo volí Zemana, dává zelenou mafii a organizovanému zločinu

20.01.2013 14:28

Voliči expremiéra Miloše trpí zřejmě alzheimerovou chorobou, tedy ztrátou paměti a zapomínají, že to byla vláda Miloše Zemana, v jejíž éře měli gauneři zelenou a vesele obírali Českou republiku o desítky miliard korun. Ani styky Zemanových lidí s nejhorším podsvětím nechyběly.

Jan Ziegler: Kdo volí Zemana, dává zelenou mafii a organizovanému zločinu
Foto: Radmila Zemanová-Kopecká
Popisek: Miloš Zeman

Zemanova pravá ruka Miroslav Šlouf se evidentně stýkala s Krejčířem a Mrázkem, kteří byli právem považováni za nekorunované krále organizovaného zločinu v České republice. Bylo to za éry premiéra Zemana, kdy masivní korupce dostala zelenou.

Namátkou chystaný nákup gripenů, o kterém i Jan Kavan s krycím jménem KATO nevědomky přiznal, že tato zakázka je silně zmanipulovaná a úplatků je kolem nich víc, než je zdrávo. Dále je to již pověstný pokus postavit asi osmdesátikilometrový úsek dálnice D47 mezi Lipníkem nad Bečvou a Ostravou za 147 miliard korun, kterému Miloš Zeman požehnal. Naštěstí se tento megatunel nepovedl.

Jiřího Dienstbiera juniora za jeho prokomunistické postoje nemusím a dal jsem to na tomto fóru několikrát otevřeně najevo. Nicméně i on sám prohlásil, že Miloš Zeman přivede na Hrad mafii. A argumentoval například jeho spojencem - panem Mynářem, který je napojen na exekuční byznys v pražském Dopravním podniku. To je systém, kdy nebozí cestující musí kvůli jízdě načerno platit místo pokuty v řádě stokorun někdy i desetitisíce. Je pozoruhodné, že tuto vydřidušskou praxi tady Zemanovi stoupenci tak často kritizovali, ale ve spojení s jejich favoritem jim jaksi nevadí.

Inu k alzheimerovi se zřejmě přidala i schizofrenie nebo rozdvojení osobnosti ve stylu Dr. Jekyll a pan Hyde. Jiné vysvětlení mě nenapadá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…