Jan Ziegler: Zelení zešíleli. Hodlají legalizovat zlodějny, strana by měla být zakázána

23.01.2017 19:57

Jedním z bodů víkendového sjezdu Zelených je legalizace squattingu. Tedy násilné obsazování cizích budov a jejich okupaci bandami pochybných existencí. Šéf partaje Matěj Stropnický by měl okamžitě jít před soud.

Jan Ziegler: Zelení zešíleli. Hodlají legalizovat zlodějny, strana by měla být zakázána
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Právo vlastnit majetek zaručuje Listina základních práv a svobod, která je součástí Ústavy ČR: V článku 11, odstavci 1 se píše: Každý má právo vlastnit majetek. Vlastnické právo všech vlastníků má stejný zákonný obsah a ochranu. Dědění se zaručuje.“

Čili vlastnické právo je nedělitelné. Zelení tedy nabádají k porušování Ústavy, protože o vlastnickém právu by nyní rozhodovaly bandy tzv. alternativní mládeže, přesněji ovšem feťáků, nemakačenků a budižkničemů, které by měly mít právo násilím obsazovat a využívat cizí majetek. Takže, kdyby se nějaká taková tlupa rozhodla, že se Vám usadí v bytě, protože se jim líbí a zřídí si tam squat, tak to bude podle Zelených v pořádku.

Slib městských a obecních zastupitelů zní: „Slibuji věrnost České republice. Slibuji na svou čest a svědomí, že svoji funkci budu vykonávat svědomitě, v zájmu města (obce) a jeho občanů a řídit se Ústavou a zákony České republiky.“ Matěj Stropnický je zastupitelem hlavního města a předsedou dopravního výboru pražského zastupitelstva. A tento slib musel skládat také. Evidentně ho však nemíní dodržovat, protože zákony České republiky pohrdá a veřejně nabádá k jejich porušování. Čili by měl být zbaven mandátu zastupitele. Současná pražská radniční koalice by se měla Zelených jednoduše zbavit. Myslím si také, že by tato strana, jejíž program vyzývá k porušování zákonů, měla být soudně zakázána.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…