Jan Ziegler: Znásilnění české ženy ruskými násilníky nevadí?

03.04.2016 10:02

Je to strašně smutný příběh z Českokrumlovska, jenomže viníci si ho bohužel nepřipustí. Mohou za něj svým chováním nekritičtí obdivovatelé Kremlu, kteří říkají, ať si Rusové u nás dělají, co chtějí.

Jan Ziegler: Znásilnění české ženy ruskými násilníky nevadí?
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Já mně hrozně smutno z toho, co nyní píši a dlouho jsem přemýšlel. Mám li to vůbec zveřejnit? Ale po dlouhém rozjímání jsem řekl, že musím. To děvče, říkejme ji Alena, má za sebou hrozně smutný zážitek, jeden z nejhorších, jaký pro ženu může být. Pracovala jako pokojská v jednom hotelu na Českokrumlovsku a byla brutálně znásilněna dvěma Rusy. Dokonce ji řekli, že jsou kamarádi Putina, smí všechno a ona proti nim nemá šanci.

Je to pro ni hrozně traumatický zážitek. Mně se o tom nepíše dobře a nechtěl jsem o tom psát, ale pak jsem si řekl, že musím. To děvče se mnou chtělo setkat jen pod podmínkou, že nezveřejním její identitu a také o ní neprozradím žádné podrobnosti.

Žije prý na vesnici a bojí se ostudy

A proč si vybrala zrovna mě? Prý proto, že čte moje články a zná můj názor na Rusko. Upozornil jsem ji tedy, že sice Putina nemiluji, ale v Rusku žije spousta fajn lidí, které mám rád. To jí nevadilo. A svěřila se mně se svým příběhem. Žije prý na vesnici a bojí se ostudy, kdyby řekla, co se jí stalo. Já ji přesvědčoval, ať to hlásí policii, ale ona nechtěla, že prý se moc bojí. A že nikomu nevěří, protože lidé jako prezident Zeman nebo Tomio Okamura jdou Rusům na ruku a nejde se proti nim bránit. A policie stejně nic neudělá.

Já si to nemyslím, mám s Policii České republiky dobré zkušenosti a snažil jsem se jí to vysvětlit. Ona mně přesto nevěřila. Ještě dodala, že Okamura je obyčejný zrádce a kolaborant, který jenom zneužívá toho, když v Německu muslimové sexuálně napadnou ženy, ale pokud se to stane u nás, a násilníky jsou jeho kamarádi rusáci, tak mu nevadí. A vzhledem k vážnosti příběhu mimořádně nepovoluji diskusi, slušní lidé jistě pochopí proč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.