Jiří Kohoutek: Známe strategické plány Vladimíra Putina. Jeho cílem není Ukrajina, ale Finsko!

22.04.2014 10:30

Moje babička se včera podívala na kvetoucí šeříky a s dojetím pravila: "Tak už zase mohou přijet Rusové". Měla pravdu, akorát si spletla zem. Tentokrát nepřijedou k nám, ale do Finska.

Jiří Kohoutek: Známe strategické plány Vladimíra Putina. Jeho cílem není Ukrajina, ale Finsko!
Foto: www.kremlin.ru
Popisek: Prezident Ruské federace Vladimir Putin

Dostal jsem se k informacím, které vás asi šokují. Jisté zdroje uvádějí, že ruský prezident Putin má finské kořeny. A ne ledasjaké. Prý je potomkem finského knížete Putinlainena, kterému do 19. století patřilo půl Finska. Nejlepší je na tom to, že potomci knížete dnes již žádní nežijí a dle starobylého, ale doposud platného finského zákona by mohl Putin dostat finské občanství. A to na pouhé vyžádání.

A to ještě není zdaleka vše. Dle litery tohoto zákona by Putin(lainen) mohl vznést nároky  na panství svého prapředka Miko Putinlainena (více o něm najdete v knize "Miko Putinlainen - vládce země tisíců jezer", kterou do českého jazyka v roce 1965 přeložil profesor Horníček). V jistých kruzích se už ovšem bere za hotovou věc, že Finsko se stane brzy součástí Ruska.

Vojenští experti z Pentagonu dokonce hovoří o tom, že Ukrajina Putin(lainena) vůbec nezajímá. Cítí prý volání svých předků a za každou cenu chce ke své druhé vlasti, tedy Rusku, připojit i zemi svých dědů, tedy Finsko. v rámci své propracované vojenské strategie se pouze snaží odlákat pozornost od svého pravého cíle.

Celý svět mu to žere i s navijákem, jak se zdá. Kremelští architekti už údajně několik měsíců pracují na plánech pro velkolepou daču ve finsko-ruském stylu. A samotný prezident Putin(lainen) se pilně učí slovíčka. Až přijde den "D", chce být připraven na 100%.

Přejme mu, aby se mohl u hrobu svého slavného prapředka Miko Putinlainena poklonit co možná nejdříve. 

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: eportal.parlamentnilisty.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…