Jiří Vyvadil: ČSSD má lidi této země na háku...

25.11.2014 9:27

Vedení ČSSD rozhodlo zrušit duchcovskou organizaci MO ČSSD, která uzavřela koaliční dohodu s legální Dělnickou stranou sociální spravedlivosti.

Jiří Vyvadil: ČSSD má lidi této země na háku...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Aniž bych ho slyšel, dovedu si představit silné argumenty, které jako přizvaný ostře až dramaticky formuloval Jiří Dienstbier, ministr to pro lidská práva...a jistě mluvil „ o nahnědlém nebezpečí“.

Nic proti kritice nahnědlého nebezpečí, kdyby  ovšem nebyla tak trapně podvodná.

Zásadní problém  ČSSD je  že  se  chytá  bezvýznamných much, ale tam, kde, reálně nebezpečí hrozí, kde -  neonacismus triumfálně  nabírá na síle, mlčí. Tam už to není, přátelé, nahnědlé, tam už je to totálně hnědé. A ještě hůř : krvavé. A představitelé ČSSD  dělají, jakoby žádná krev nevinných občanů netekla. A když teče z tělíček dětí i žen, pak jsou to jistě teroristé.

Netvrdím, že bych s DSSS šel radostně   do koalice, ale kdybych byl postaven před volbu jít  s nepřijatelnou TOP 09 a nebo DSSS, tak slušný člověk, který vidí ty odporné a hnusné vývody opilce Kalouska, musí mít jasno. DSSS je jasná priorita.

Ale ještě dál: Na Ukrajině byl nově ostaven 14. říjen  Dnem obránce Ukrajiny. Jedná se o svátek, který byl vytvořen prezidentem Porošenkem. V tento den v roce 1943 kolaborant německých fašistů Stěpan Bandera vytvořil nacionalistickou Ukrajinskou povstaleckou armádu, která totálně nelidsky se bavila  masovými popravami civilistů, především Poláků a židů. Stále mám před očima ten snímek dětí obtočených ostatým drátem kolem stromu, coby to dílo banderovců. Byli odporní, odpornější než nacisti. Ti to dělali z příkazu, Banderovci to dělali ve svatém nadšení : Ukrajině sláva, sláva hrdinům.

Bohuslave Sobotko, stydím se za Tebe. Jseš vůbec člověk? Chápeš, že se chováš amorálně ?

Asi ne.

Takže zruš tu organizaci, která vytvořila koalici v podstatě s neškodnou jemňoučce pravicovou stranou

Potom se pomodli, běž na kázání, a dál podporuj zvěrstva na Ukrajině.

Ale já, jako nevěřící, možná více než Ty, věřím v boží mlýny

Přijdou a semelou Tě.

Proto že jsi katolík,  tak ti pomohu z Tvé  náboženské věrouky:  všem spravedlivě: Podporuješ – li na jedné straně novodobé nacisty, těžko můžeš kritizovat stranu, která prostým rozumem chce vyřešit místní problémy, které Ty neřešíš a nejseš toho schopen. To čekáš na další výbuch???

Takže asi tak : K čemu je tu ČSSD?

Zřejmě již k ničemu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Vyvadil

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

15:49 Jiří Weigl: Absurdní důchodové divadlo

Pondělní glosa Jiřího Weigla