Jiří Vyvadil: Nechá CIA zavraždit Donalda Trumpa?

25.10.2015 11:09

Donald Trump by se naprosto vymykal obrazu typického amerického prezidenta. Kdybych to zjednodušil, mluví tak jak mu zobák narostl a navíc hodnotí americkou realitu, tak jako většina z nás, za což my jsme označováni tu za protizápadní živly, jindy za agenty Putina.

Jiří Vyvadil: Nechá CIA zavraždit Donalda Trumpa?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Pokud by uspěl a trval jen z 50 % na tom, co říká, byla by to revoluce a svět by se mohl nadechnout. Jediný problém je, že jestřábi v USA, ale po celém světě by propadli panice.

Donald Trump opakovaně říká, že USA mají nechat Putina v Sýrii jednat, protože Obama je slaboch a kličkuje a vše na Blízkém východě zkazil.

Donald Trump opakovaně říká, že odstranění Hussajna a Kadáfího byla zásadní chyba, která vyvolala islámský stát.

Donald Trump opakovaně říká, že díky špatné politice USA svět jeho zemi nenávidí a Amerika by se raději měla soustředit na své vnitřní problémy, kterých má více než dost.

Donald Trump opakovaně říká, že by se určitě s Putinem domluvil, co je třeba…

A tak by bylo možné pokračovat.

Jen tak mimochodem:  Naši havlističtí novináři Anýžové, Marjanovičové, Palatové atd. jej přestali komentovat, dělají, jako by neexistoval, protože  Trump popírá všechny jejich závěry a zákonitě by měli dostat padáka.

Ale vážně…Ne že bych chtěl přivolávat tragédii, ale Trump útočí na samotné základy amerického mainstreamu, na ideologickou představu americké výjimečnosti a práva na dominanci při určování běhu světa. Převrátil by zcela postavení USA.

Dovedu si představit vlivné kruhy v USA, které v případě, že by bylo reálné jeho vítězství, budou uvažovat o jeho likvidaci.

Pokud naopak porazí krvelačnou Clintonovou, která pomáhala Billovi při humanitárním bombardování Jugoslávie, prosadila likvidaci Libye, chce bombardovat Irán a vyvolat válku s

Ruskem, věřím, že milióny lidí na celém světě by podle svých finančních možností otevřeli lahev toho či onoho sektu a šli do ulic slavit.

Nejsem uliční typ, ale to by byla naděje proto, že Rusko a USA potáhnou za jeden provaz a svět se přiblíží k míru a rozumnému uspořádání.

Pravda, jen aby nám ho nezastřelili.

A oni jej asi zastřelí…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…