Jiří Vyvadil: Příště bude muset proti západním zločincům natvrdo zasáhnout už i Putin

15.04.2018 18:06

Myslím si, že mnohé z nás překvapilo, že se Bašár Asad a jeho vojáci vypořádali tak skvěle s trojicí nepochybně vojensky nejsilnějších západních agresorů. Mnohý z nás očekával, že zasáhnou i ruské jednotky, vybavené na rozdíl od syrské armády se zbraněmi pocházejícími ještě z dřevních časů Sovětského svazu, tou špičkovou protiraketovou obranou.

Jiří Vyvadil: Příště bude muset proti západním zločincům natvrdo zasáhnout už i Putin
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Když si uvědomíme, že při nočním útoku USA a spojenců na Sýrii protivzdušná obrana Sýrie zlikvidovala 71 raket s plochou dráhou letu z celkových 103 raket, je to triumf. A když navíc víme, že syrská letiště, na která Američané se spojenci zaútočili, nebyla poškozena, což se snaží trojice zločinců popírat, je to triumf ještě větší.

Každý z nás se chvíli musel v záležitosti zorientovat. Když se objevily spontání rozjásané davy Syřanů s vlajkami své země a s hesly, že Trump je opičák a že stojí za Asadem, člověk se mohl domnívat, že je to z radosti, že přežili. Až následně jsme se dozvěděli tu jasnou pravdu. „Syrská protivzdušná obrana, která je vybavena komplexy sovětské výroby, dokázala zachytit 71 raket s plochou dráhou letu, které byly vypuštěny během útoku na Sýrii," jak oznámil velitel hlavní správy Generálního štábu RF Sergej Rudskoj…

Od války v Iráku a Češi už od Mnichovské dohody v otázkách vojenskopolitických z principu nesmějí Západu a zejména Trumpovi, Mayové, Macronovi a Merkelové důvěřovat.

Dnešní Evropská unie a NATO se poučily od Adolfa Hitlera. Tak jako údajný Gliwický incident byl dokonalou false flag a záminkou pro rozpoutání 2. svědové války, dnes plní tuto jedinečnou funkci Bílé přilby, oceněné příznačně i Oscarem.

Opírat se o videa „Bílých přileb“, když díky informační společnosti si každý z nás může nalézt desítky příkladů zinscenovaných faků, protože tato skupina je tak drzá, že dokonce klidně nechává na youtube nezkrácené příběhy „údajného“utrpení, které jsou jasným dokladem manipulace, je nehorázné. A nejen to: Zatímco Česká televize je příkladem organizované lži, například veřejnoprávní televize ARD v sousedním Německu se nebála tyto lži odhalovat.

Ale pojďme dál:

Vladimír Putin dělá jednu zásadní chybu. Žije v názoru, že je možné Západ přesvědčit argumenty, případně řešit věci diplomatickou cestou. To je vyloučeno.

Dnešní Evropská unie i NATO je od roku 1990, kdy podle nich Západ porazil Východ, založena na představě, že má neomezené právo kohokoliv zničit, kdo se jim postaví. A tak Západ od tohoto roku ničil relativně úspěšné státy jen proto, že se mu nepodvolily. Jen heslovitě: Irák, humanitární bombardování Jugoslávie, podpora gruzínsko-ruské války, započaté Gruzií, Libye, arabské jaro, Sýrie, euromajdan.

I když zcela nesporně většina Syřanů na osvobozených území jednoznačně stojí za Asadem, Trump, Mayová, Merkelová či Macron budou nadále zběsile volat, jak hubí plynem své obyvatelstvo a je třeba zasáhnout.

Západ nepochybně po tomto útoku proti suverénnímu státu pookřál. Znovu má pocit, že si může ve světě dělat, co chce, kohokoliv zavraždit a svrhnout kdejaký režim.

Že s jídlem roste chuť, je známá pravda. Nyní už se nebude Západ rozpakovat znovu zaútočit a vymyslit si může cokoliv. Bílé přilby financovány USA a Británií jistě budou nápomocny.

Nemá smysl, aby Putin západní velmoci varoval. Oni to chápou jako doklad slabosti. Mediálně, i když utrpěli v podstatě až trapnou porážku sjednotily všechny politiky EU a NATO a mohou lhát dál.

Je nesporné, že možná v krátké době dojde znovu k nějakému agresivnímu útoku USA, Francie a Británie.

Pokud příště Putin neodpoví osobně a mnohem důrazněji a nenechá potopit alespoň nějakou raketovou loď a nenasadí své vlastní zbraně, Rusko ztratí vše, co tak pracně budovalo.

Ano, je to na hraně 3. světové války. Ale jinak to nejde. Protiútok Ruska musí být příště intenzivnější než útok Západu.

Jenom tak budou moci obyčejní obyvatelé tohoto zoufalého geopolitického uskupení mít naději, že se Západ zbaví lži…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…