Jiří Vyvadil: Šlachta a olomoučtí státní zástupci chtějí zopakovat Kubiceho fintu. Tuhý v želízkách?

20.06.2016 16:39

Šlachta volá po volání uzavřeném jednání výboru pro obranu a bezpečnost. Na něm chce prezentovat informace o možném spojení policejních špiček a lidí z kriminálního prostředí. A do toho pracovníci ÚOOZ a státní zástupci s Olomouce hovoří o brutáním úniku informací a chtějí stíhat Tuhého. Ale žádné uzavřené, ať je tak otevřené, že otevřenější už být nemůže.

Jiří Vyvadil: Šlachta a olomoučtí státní zástupci chtějí zopakovat Kubiceho fintu. Tuhý v želízkách?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Jen ať jsou tam řečeny takové nehoráznosti jako kdysi v Kubiceho zprávě.

Kdo chce, uvěří jim. Kdo má rozum, ví, že kvartetu Šlachta, Bradáčová, Ištván a Pavel Zeman nelze věři ani nos mezi očima. 

Jen ať to bouchne. Jen ať se ukáže,  na čem se Šlachta a Babiš dohodli.

Robert Šlachta je dítě systému ÚOOZ, ve kterém vyrůstal a kde nasál příklady náčelníka Kubiceho, kterému se  v roce 2006 podařil dokonalý puč, kdy ve spolupráci s poslanci ODS a předsedou bezpečnostního výboru Janem Vidímem uspořádal výbor, tuším 4 dny před volbami do Poslanecké sněmovny, na kterém odpálil  pamflet zvaný „Kubiceho zpráva“, která měla prokázat  napojení Jiřího Paroubka (ČSSD) a jeho lidí (i já jsem se tam našel) na organizovaný zločin. Byla to skvělá zpráva, kterou samozřejmě přivítali z novinářů dnešní podporovatelé Šlachty v Respektu, Aktuálně.cz jako je Spurný, Fendrych apod.

Že měla chybičku v tom, že se týkala výlučně jen členů ČSSD a  ani jednoho z členů ODS či KDU-ČSL (angažoval se i tehdejší lidovec Severa, později člen TOP 09) prakticky nikdo nebral vážně.

Byla to neskutečná snůška lží, polopravd, ale média šílela radostí, protože chtěla, aby po 8 letech vlády ČSSD se k moci dostala pravice. Na pravdě přirozeně nezáleželo.

Ale nejen to. V období půl roku před volbami začalo jedno trestní stíhání za druhým a vždy šlo logicky o lidi spojené s ČSSD. ÚOOZ zasahovala, jejich ozbrojenci vytahovali lidi z kanceláří a šup do vazby. Tak také skončila ve vězení jakási Jourová…Zatkli jí na stupínkách letadla….

Výsledný dojem byl skvělý. Bylo to něco na způsob, jak nyní opět dnes hlásá Babiš o Chovancovi, kterého označuje za kmotra kmotrů či vtipně zrádce zrádců. Od pána, který po dvacet let uplácel celou politickou scénu a byl kamarádem Rittiga to sedí.

Muselo nastat to, co mastalo.

ČSSD, ač přenechávala zemi v neskutečně dobré kondici, ekonomický růst až 7%, reálné příjmy nejvyšší od roku 1990 získala sice nejvíce hlasů ve své historii, ale prohrála o 2 %.

Všechna trestní stíhání byla po půl roce zastavena zastavena…Obvinění s nalomenou psychikou propuštěni z vazby.

Minimálně Chovanec by si měl dát tu práci  a věnovat se osvětě a nechat popsat, jakých lidských zlotřilostí se tehdy OÚUZ a státní zástupci dopustili.

Ne kvůli minulosti, ale kvůli budoucnosti.

Kohokoliv lze totiž minimálně na krátkou dobu zničit.

Vazba policie – státní zástupci – soudy jsou továrnou na odsouzení.

Policie vychází z toho, že každý je pachatel a když ne celá policie, tak jistě srdcaři od ÚOOZ,  kteří často překračují zákonné mantinely udělají vše proto, aby někdo zmizel ve vazbě, i kdyby nic neudělal.  Státní zástupci o tom rovněž nepochybují a soudy automaticky berou návrhy státních zástupců za své.

Někdy mnoho měsíců či let trvá, než se člověk toho cejchu zbaví.

Mimochodem, kdysi jsem lidsky byl přirozeně šťasten, že Nečas padl. Jeho vláda, zejména díky Kalouskovi, byla šílená. Ale dnešní podání žaloby z tvůrčího týmu olomouckých státních zástupců Ištván a spol. opět pokládám za právní zvěrstvo.

Robert Šlachta, který vystartoval do pozice předního bojovníka proti korupci chce zvěstovat  informace o možném spojení policejních špiček a lidí z kriminálního prostředí. A totéž tvrdí státní zástupci z Olomouce.

Jsou prodlouženou rukou Andreje Babiše, který ovládnul ekonomiku, média a připravoval se na rozhodující policejní útvar.

Do příštích voleb mohl nechat stíhat každého, koho by se mu zachtělo. A určitě by tak učinil.

Lidé by tleskali, jak těm mafiánům zaťal tipec.

Babiš for premier. 

Ale nevyšlo mu to a on zuří.

A to je dobře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.