Karel Janko: Proč volit do Evropského parlamentu

17.05.2019 12:28

Anarchistům vadí všechno, liberálům téměř všechno a fašistům vadí naše práva. Tak se je snaží omezit.

Karel Janko: Proč volit do Evropského parlamentu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Kořen současného světového zla je nehorázný hon horních deseti tisíc za mamonem, hon za mocí, hon za ovládnutí spoluobčanů i celých národů, hon za jejich pohodlným životem. Ale v podstatě jde o boj za ovládnutí zdrojů rozvoje lidstva. Těch zdrojů je pět: voda, půda, kovy, energie a lidská pracovní síla. Tak to bylo definováno již v roce 1969. Ty první čtyři zdroje jsou již delší dobu nedostatkové, jen pracovní síly je a bude v důsledku koncentrace kapitálu a technologického pokroku dostatek.

Obě světové války vyvolal hlad po zdrojích a „životním prostoru“ technologicky vyspělého, ale na suroviny relativně chudého Německa. I po 2. světové válce pokračovaly války, útoky a okupace suverénních států ze strany jiných velmocí. Západ je posedlý Ruskem a snaží se svalit mnohé svoje problémy na něj. Snaha o soupeření s Ruskem může také skončit světovou apokalypsou. Odvíjí-li se fašismus od ideologie a politiky, imperialismus je založen na ekonomice, zisku a moci. A jak je známo, účel světí prostředky a vítězů se nikdo na jejich cestu k vítězství neptá.

Zakažme všechny zahraniční neziskovky

Nikdy nevíme, proč a jak hlasují poslanci v Parlamentu či Senátu, proč je ve vládě rozhodnuto tak a tak, proč se něco děje v Evropském parlamentu či Evropské komisi. Je podezření, že prostředí je všude korupční, což se děje i zdánlivě nevinou formou v podobě stotisícových platů, enormními náhradami nákladů, působením mezinárodních politických neziskových organizací a cestou členství v „nezávislých“ institutech, dozorčích radách či prostřednictvím funkcí v různých komisích. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. To však mnohé z nich prozradí. Ale my občané máme právo vědět, co naším jménem naše vláda podniká.

Sociálně inženýrská globalizace společně s uplatňovanou imigrací je trojským koněm kapitálové aristokracie k realizaci nového světového řádu (NWO, čili New World Order) v podobě, jak ji plánoval již na počátku minulého století Richard Coudenhove-Kalergi. Jde o plán, jak ze vzdělaného, kriticky uvažujícího a tudíž neposlušného obyvatelstva udělat otroky. Děje se to dnes a denně. Anarchistům vadí všechno, liberálům téměř všechno a fašistům vadí naše práva. Tak se je snaží omezit. Naše populace je ve veřejnoprávní televizi, tisku, na demonstracích, manifestačních průvodech „lepšolidí“ a dokonce ve školách masírována různými ideologiemi: o potřebnosti imigrace, o genderové rovnoprávnosti, o lidských právech, o uplatnění specifických práv LGBT, o MeToo, o inkluzi, o zavedení unisexu, o zavedení tzv. politické korektnosti atd. Neziskové organizace a jejich hlásné trouby včetně veřejnoprávních médií se stále vměšují do života naší společnosti a útočí v tomto směru na podstatu naší existence, kterou jsou na národ, rodina, přirozená sexualita, kultura a náboženství, tradiční výchova. Jde o útok na naši evropskou identitu. Zakažme všechny zahraniční neziskovky a ty naše pochybné dejme pod kuratelu.

Proč jen já měnit styl stále mám

Nejhorší je, že si výše zmíněné zvrácené a nebezpečné ideologie prosazují příslušné menšinové skupiny v parlamentě jako závaznou normu k zapracování do státní legislativy, tj. do zákona. A neméně závažné je, že řada našich poslanců to z neprůhledných příčin akceptuje. V této souvislosti jsme pak my vlastenci nazýváni rasisty, extrémisty, šovinisty, xenofoby, rusofily a nevím, jak ještě. Není to ale naopak? Není to právě ta menšina, která si některé z uvedených přívlastků zaslouží? Jde o „jezinky“, které pod heslem politické korektnosti a za využití jakéhosi rasismu naruby ukrajují postupně salámovou metodou naše přirozená občanská práva. Je smutné, že zákony na obranu menšin, přijaté po druhé světové válce, jsou v Evropě současné době zcela flagrantně zneužívány na obranu zla.

My, kdo nepatříme k pražské kavárně, jsme obviňováni z dělení společnosti. Dělení společnosti je ale patrné nejen v Česku, ale v celém celém západním světě. Stručně řečeno, naši společnost rozděluje zase jen nadvláda monopolního kapitálu, korupce neziskovek, mamon bank či pohodlí a vidina bezpracného zisku anarchistů. Většina – a možná všechna světová náboženství má imaginárního boha i ďábla. Fašismus potřebuje toho reálného. Vyzývám ke sjednocení všech vlasteneckých sil České republiky i Evropy. Pojďme volit do Evropského parlamentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.