Karol Hrádela: Politici z KDU-ČSL a ČSSD dokázali prosadit podporu soukromého majetku na úkor většiny národa

26.08.2017 9:16

Komewntář na facebookovém profilu

Karol Hrádela: Politici z KDU-ČSL a ČSSD dokázali prosadit podporu soukromého majetku na úkor většiny národa
Foto: Facebook Karola Hrádely
Popisek: Karol Hrádela

Byl to všeobecně úspěšný den.

1) Dcerka mi udělala radost. Oznámila mi, že dokončila vysokou školu. Já jako starý škrt z toho dovozuji, že jsem ekonomicky vydělal. Nevím ale, zda tato představa mi u rodiny projde.

2) Radost mi ani nekazí typicky česká závist a to, že jsem v jistém smyslu ekonomický žabař, když se neobohacuji na veřejných zdrojích a snažím se žít poctivě a říkat, co si myslím, byť to přináší časté problémy.

3) Majetek rodu dlouhodobě podporujícího římskokatolickou církev se díky veřejným zdrojům, soustavnému napadání českého státu, šíření prokazatelných nepravd, demagogii a politice naší vlády zhodnotil o hezkých pár řádů více než můj majetek a o mnoho více, než se z veřejných zdrůků vynaloží, byť méně, než by prostředky přinesly například při jejich použití do vzdělání.

4) Další podporovatel této politiky má od nedávna ještě větší podporu z veřejného majetku.

5) Česká televize dokáže tvůrčím způsobem nazývat koncentračním táborem i pracovní tábor, ale protože vězňů z koncentračních táborů, kteří ještě žijí, je již málo, tak téměř nikoho ani neurazí prokazatelná lež veřejného sdělovacího prostředku.

6) Politici z KDU-ČSL a ČSSD dokázali prosadit z veřejných zdrojů podporu soukromého majetku na úkor většiny národa. Prostě úspěšný den. Co více si může kdokoliv z nás přát. Prostě morálka a slušnost a zájmy národa nemusí hrát velkou roli.

Ať žije budoucí rekreace u Orlíka a lithium.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…