Ladislav Kašuka: Čeká svět epidemie eboly?!

06.08.2014 16:47

Nezdá se vám divné, že najednou se lidé nakažení nevyléčitelnou smrtelnou nemocí rozváží do zemí, kde tuto nemoc nikdo nemá?!

Ladislav Kašuka: Čeká svět epidemie eboly?!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Teploměr, léky

Nejdříve odvezli amerického lékaře nakaženého EBOLOU do USA, a teď chtějí odvézt nakaženého španělského kněze do Španělska. Jeden nakažený pro Ameriku, a druhý pro Evropu, možná, že jen zbytečně konspiruji, ale co když v tom je záměr?! Možná není potřeba žádné světové války, aby se snížila lidská populace, a opět bylo dost přírodních zdrojů a místa pro všechny, kteří budou vybráni, aby přežili!

Co když všechny ty plány, které nebere skoro nikdo vážně, a které údajně vymysleli skupiny jako Bilderberg, na redukci počtu lidstva a likvidaci nepohodlných národů, nejsou tak úplně vymyšlené, a skutečně existují?!

Třetí světová válka by nejspíš zpustošila zemi, zamořila jí radioaktivitou, a navíc by mohla mít nejistý výsledek pro TY, kteří si plánují, že se po redukci lidstva stanou pány světa.

Taková nemoc, na kterou by samozřejmě pár vyvolených mělo lék, by vše zařídila mnohem čistěji, a navíc by nikdo nemohl být označen jako viník! Dříve se nemocní izolovali na místě výskytu, a jen proto se nemoc nikdy nerozšířila do celého světa a nestala se hrozbou pro celé lidstvo! Na tuto nemoc neexistuje žádný známý lék! V Atlantě nebo v Madridu, nemají nic, co by pacientům pomohlo, jejich převoz je tedy zbytečné riziko!

Takže PROČ někdo riskuje jejich převozem nákazu dalších lidí v oblastech, kam se zatím nikdy EBOLA nedostala?! Také Vám ta otázka vrtá hlavou, také začínáte mít strach z logické odpovědi?!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …