Lukáš Lhoťan: Multikulturalismus je rasistickou teorií, která nenávidí vlastní a miluje cizí

05.05.2016 14:15

Ano, je tomu tak. Byť je dnes díky multikulturní nadvládě ve společnosti, mediích a politice nebezpečné otevřeně hovořit o kořenech multikulturalismu, tak tato filozofie je rasistického původu a má také stejne plody.

Lukáš Lhoťan: Multikulturalismus je rasistickou teorií, která nenávidí vlastní a miluje cizí
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Kolega slovensky publicista Pavel Fendek se v textů „Brusel – hnízdo teroru a centrum multikulturního rasismu“ vyjadřuje jasněji: „Multikulturalizmus je nástrojom deštrukcie západnej civilizácie prostredníctvom jej „nariedenia“ neeurópskymi imigrantmi na území Západu. Napriek svojmu názvu bol vždy ideológiou nenávisti voči západnej civilizácii a Európanom, preto bielu rasu a jej kultúru považuje za menejcennú voči ostatným rasám a kultúram.“

Multikulturalisté jsou velice opatrní v upřímné mluvě a své projevy rádi zaobaluji do hesel tolerance, různorodost, odmítáni xenofobie apod. Z jejich práce je ovšem vidět, že sice propagují právo příchozích přistěhovalců zachovat si svou původní kulturu, ale zároveň nepřiznávají původnímu obyvatelstvu právo na zachováni vlastní kultury a hodnot. V momentě, kdy se dostává příchozí kultura do konfliktu s původní kulturou, tak nastupují multikulturalisté s hesly o toleranci, ale toleranci vnucují jen původní kultuře a požadují, aby se původní kultura podřídila požadavkům nové kultury.

Nepřekvapí tedy, že multikulturalisté jsou zároveň mnohdy i těmi, kteří aktivně pomáhají přílivu neevropských přistěhovalců do Evropy a jakoukoliv snahu zabránit masové imigraci do Evropy a zachovat tak původní kulturu označuji za xenofobii, nenávist apod.

Ano, myslím si tedy, že Pavel Fendek má plnou pravdu když říká, že „ multikulturalizmus je nástrojom deštrukcie západnej civilizácie“. Ve své knize Eurabia – mýtus nebo realita budoucnosti? Popisuji, jak se v tématu nutnosti nastěhovat do Evropy obyvatele Afriky a islámského světa perfektně shodli neomarxisté (Gramsci) s panevropany hraběte Coudenhove-Kalergi a z tohoto spojenectví vznikla právě dnešní Evropská unie.

article_photo

Psáno pro blog.idnes.cz

article_photo

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…