Lukáš Lhoťan: Odmítáte islámskou kulturu, jejíž zákony poslaly na smrt mladou dívku? Pak jste kulturní rasista

19.12.2015 7:31

Odmítáte afgánskou, respektive islámskou, kulturu, jejíž zákony poslaly na smrt mladou dívku? Pak jste kulturní rasista a to podle organizace financované vládou České republiky.

Lukáš Lhoťan: Odmítáte islámskou kulturu, jejíž zákony poslaly na smrt mladou dívku? Pak jste kulturní rasista
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Zpráva Idnes.cz o celé kauze zde.

Nevím jak vy, ale já jsem takovým kulturním rasistou rád. Je to totiž otázka lidskosti. Přesně tak. Vláda České republiky financuje aktivity organizace Hatefree, která kromě propagace feminismu a homosexuality, propaguje v České republice i toleranci vůči afgánské, respektive islámské kultuře. Co to znamená? Podle mne jediné, připravte se na to, že až Brusel a jeho spojenci v českém obyvatelstvu, dosáhnou nastěhováni tisíců muslimů do naší vlasti, tak se začnou podobné zvrhlé praktiky objevovat zde.

Pro informaci, byť se trest smrti za cizoložství nenachází přímo v koránu, tak se nachází v tzv. Mohamedových výrocích a je základem ortodoxního pojetí islámského trestního práva. Žádný pravověrný muslim nemůže, podle ortodoxie, popírat trest smrti za cizoložství pro vdanou ženu či ženatého muže, muslimové se pouze rozcházejí v názoru na to, za jakých podmínek je možné oběť zabít.

Přesně to se stalo i 19 afgánské dívce, kterou její sousedé odsoudili na základě afgánských tradic a jejich výkladů islámského práva k smrti za to, že utekla od vnuceného muže za milencem.

Zde je její údajná fotka za života, kterou zveřejnila organizace Women ?Against Sharia Law.

A zde je její údajná fotka po vykonání rozsudku islámského soudu.

Mít lidský a morální postoj není otázka, jestli jste na straně Konvičky či Okamury, ale otázka svědomí a cti civilizovaného člověka!

Znám muslimské prostředí z osobní zkušenosti a podporuji azyl pro ty muslimy, kteří s barbarským pojetím islámu nesouhlasí, ale těch je tak pár z tisíce.

A proto si myslím, že odpor k snaze Bruselu a jeho spojenců z řad českého obyvatelstva, vnutit nám nastěhování muslimských uprchlíku je otázkou lidského a odpovědného chování.

A to i za cenu, že Vás vláda České republiky skrze organizaci Hatefree označí za xenofoba a kulturního rasistů.

V takové situaci je totiž potřeba být xenofobem a kulturním rasistou! Neboť v době multikulturní tyranie je odpor proti multikulturnímu rasismu nejen revolučním činem, ale i povinností.

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…