Martin Kavka: V Německu byli odsouzeni manželé za protiimigantské řeči

01.08.2016 21:31

V posledních pár týdnech se nám Evropa mění na bojiště známé zatím jen z oblastí Blízkého východu. Na tom asi není nic divného vzhledem k množství příchozích z této oblasti.

Martin Kavka: V Německu byli odsouzeni manželé za protiimigantské řeči
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Spolkové republiky Německo

Pamatujete si na to, když do Evropy začal proud uprchlíků ze zemí jako je Sýrie, Afghánistán, Irák a dalších? Bylo nám řečeno, že se jedná o lidi prchající před válkou. Inženýry, lékaře, jaderné fyziky, chemiky atd. A najednou Německo hlásí, že z celkového množství dokázalo zaměstnat necelých šedesát osob. Proč? Protože nemají vzdělání, nechtějí se vzdělávat a to ani v řeči hostitelské země. Místo těch tichých, vděčných a pokorných máme najednou ne tiché, ne pokorné a ne vděčné.

To, na co mnozí upozorňovali, se stalo skutečností. Za poslední víkend byly jen v Německu spáchány čtyři hrůzné činy ve jménu islámu. Pravda, pátek byl netradiční, nejprve se nevědělo o pachateli, pak byli tři, pak to byl obdivovatel Breivika, pak milý chlapec, potom samotář bez kamarádů a léčil se na psychiatrii. Jak se jásalo, že to s islámem nemělo nic společného, ale šlo o obdivovatele Breivika a masových vrahů. No, nakonec se ukázalo, že kamarády měl, ale muslimka, která doznala, že křičel Alláhu Akbar zmizela z médií, nehodila se. Za to se hodil Hussain, který náhodou projížděl kolem a nic takového neslyšel.

To mi dodalo klidu. Ovšem pak muslim zavraždil těhotnou Polku a zranil další dva lidi. V pohodě, byl zamilovaný, to se stává. Jenže za pár hodin na to další muslim chtěl zpestřit lidem noční zážitky a tak se odbouchl s batůžkem plným trhaviny a kovových předmětů před nočním klubem. A zase všichni byli psychicky nemocní, policie je znala. Jako vždy. Kolorit. Byli nemocní, byli policii známí. Nevím, jsem zmaten, ale vždy se opakuje stejný scénář po útocích muslimů. Jednalo se o osamělého jedince, islám nevyznával, byl známý policii a psychicky nemocen. Jako by tato nemoc a nutkání vraždit postihovala jen muslimy.

Pokud někdo podpálí ubytovnu pro migranty, tak je rasista, xenofob, nacista a nedejbože křesťan. Když vraždí muslim, tak to nic s islámem nemá, je nemocný a frustrovaný, byl znám policii, protože předtím měl několik násilných deliktů.

Nemám porozumění pro lidi co pálí ubytovny, co napadají uprchlíky a jak se píše v Bibli; Pamatujte, že sami jste byli cizinci v cizí zemi. Jenomže tady je to. To co se píše v Bibli je o Izraelitech v zemi Egyptské, kde se přizpůsobili zákonům a poměrům dané země. Tohle ovšem migranti z BV nedělají. Naopak vnášejí sem svoje zvyky a tradice a chtějí, aby naše země se přizpůsobily jim. A mnozí je v tom podporují.

V Německu byli odsouzenimanželé za protiimigantské řeči.Jako jeden z důvodů bylo uvedeno, že na FB profilu mají německou vlajku a to značí, že jsou nacionalisté a pravičáci. Zato tureckou vlajkou se v Německu a Rakousku mávat může a je to podle stejných hrdost na svoji kulturu.

Nepřipadá Vám to zvrácené?

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…