Martin Kohout: Jsme jako pokusné krysy. Důsledky tohoto experimentu mohou být děsivé

08.06.2016 12:06

Dnes je již nepochybné, že jsme svědky a obětí obřího sociálního experimentu, který nemá v novověkých dějnách obdoby. Jedná se o pokus islamizovat Evropu a částečně nahradit původní obyvatelstvo imigranty z Asie a Afriky. Má tak být vytvořena nová Evropa, která nebude s tou původní mít nic společného.

Martin Kohout: Jsme jako pokusné krysy. Důsledky tohoto experimentu mohou být děsivé
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Migranti u východu z "džungle"

Cíl globálních elit je jasný: barevně namíchané obyvatelstvo s muslimským vyznání se bude ovládat mnohem lépe než ti zpropadení běloši, co pořád vymýšlejí nějaké reformace a mají již z antiky a křesťanství sklony k racionálnímu a kritickému myšlení. To u muslimů nehrozí.

V diskuzi jak se vyhnout, či zabránit islamizaci naší země vidíme dva hlavní proudy.

1) Na vině  je sociální systém - ten u nás je reprezentován především bývalým prezidentem V. Klausem. Jeho zastánci tvrdí, že hlavní problém celé imigrace je přiliš štědrý sociální systém, který imigranty přitahuje.  Dále pak pozvání imigrantů  ze strany současných evropských "elit". Role islámu je prý v tomto ohledu nevýznamná nebo přinejmenším druhořadá. Řešením tedy logicky je zastavení imigrace a změna sociálního systému, který nebude imigranty lákat k příchodu.

Tento myšlenkový proud ale vůbec nebere do úvahy základní premisu islámu. To je jeho šíření s cílem ovládnout celý svět. Šířit islám a bojovat za jeho šíření (i násilím) je totiž jednou ze základních povinností každého muslima. Muslim do Evropy přichází tedy z dvou důvodů, tedy mít se lépe a nechat se živit v rámci sociálního systému, ale současně chce i islamizovat své okolí!

Proto také tento myšlenkový proud nedokáže najít odpověď na to, jak zabránit islamizaci Evropy ze strany muslimů, kteří již v Evropě žijí desítky let. (Nepřekvapivě většina muslimských teroristů se rekrutuje právě z muslimů, kteří se v Evropě již narodili). Navíc ze zemí, kde evropská forma sociálního systému neexistuje víme, že to konfliktu s muslimy zabránit nedokáže. Stačí se podívat do Thajska, Barmy, či Indie. Tam všude vidíme násilné konflikty muslimských menšin (často podporovaných mezinárodními "neziskovkami" typu Člověk v tísni, či Lékaři bez hranic), kdy se muslimové snaží buď odtrhnout a zcela ovládnout část území (Jižní Thajsko), nebo alespoň zastrašit většinové obyvatelstvo (Barma a tzv Konflikt s "Rohingas uprchlíky")

2) Problém je islám sám o sobě - Tento proud je reprezentován především Martinem Konvičkou a jeho podporovateli.

Konvičkovci ukazují na podstatu islámu jako agresivní politické doktrýny,  která si klade za cíl formou imigrace ovládnout nová území. Vliv sociálního systému považuje až za druhotný.

Proto také požaduje jako řešení problému islamizace vykázání islámu z veřejného prostoru, ulic, škol, apod. Tedy bude-li islám vytlačen z veřejného prostoru, ztratí jako politická doktrína na přitažlivosti pro muslimy a oni ho časem opustí pod tlakem okolního prostředí, tvrdí  Konvičkovci.

Teoreticky vzato by to fungovat mohlo, ale pouze v zemích kde žijí maximálně stovky muslimů. Podobný model již v žádném případě nemůže fungovat v západních zemích, kde jsou obrovská muslimská ghetta, muslimové infiltrovali politické strany, či represivní aparát a na jejich straně stojí armády "pro muslimských kolaborantů", placených západním vládami, či mezinárodními darebáky typu G. Sorose. To již ale bohužel vidíme i v naší zemi. Pokud by se dnes k moci dostala vláda, která by chtěla "standardními demokratickými metodami" zamezit šíření islámu v ČR, neuspěla by.

Výsledkem by byly teroristické útoky anarchistů a různých neziskovek proti státním institucím, nezávislým mediím, mladé neziskovkářky z humanitních fakult by masově demonstrativně přecházely na islám a modlily se demonstrativně v ulicích. zatímco jejich mužští kolegové z neziskovek a muslimové by prováděli ozbrojené útoky proti odpůrcům islámu. To vše za masivní podpory mediálního mainstreamu a mezinárodních organizací a neziskovek a nadnárodních korporací.  Výsledkem by bylo pár atentátů na lidi jako Martin Konvička a chaos v ulicích. Tudy tedy asi také cesta nevede. Současně nám tato teorie neodpovídá na otázku, jak se vyrovnat s nemuslimskými problematickými imigranty. (Například černoši v Západní Evropě jsou často nemuslimové, přesto jejich parazitování na sociálním systému a zapojení do kriminálních aktivit si s muslimy v ničem nezadá, nebo se stačí podívat na drogové vietnamské mafiány v ČR)

Nicméně dvě možnosti záchrany před islamizací tu stále jsou. Lze je shrnout pod slogan "Bez muslimů nebudou problémy s islámem".

1) "Demokratická" - rozvoj islámu stojí a padá se zahraničnimi muslimy, tedy imigranty, přistěhovalci atd. Bez nich by v ČR zůstala hrstka konvertitů, kteří by byli pouze k smíchu. Jako třeba pan Sáňka, či Pelikán. Čílem tedy musí být fyzické vytlačení muslimských imigrantů mimo naše území. Toto rozhodnutí je plně v moci politických elit. Prostě rázné zpřísnění možnosti cizinců muslimů se u nás usadit, či naopak ukončovat povolení k pobytu těch muslimů, kteří u nás již jsou. Nezbytností by přirozeně bylo opuštění EU, aby se u nás nemohli usazovat muslimové s německých, britským atd občanstvím.. Sice by sme zažili asi dojemné "scény" jak nějaké hloupé Marušce vypovídají z ČR jejího Mohammeda a ničí jí tak životní lásku, ale Maruška by si časem našla jiného chlapa a bylo by po problému. Mimochodem většina sňatků muslima s Češkou měla za cíl právě pouze a jen zlegalizovat muslimův pobyt v ČR. Je nutno si připomenout, že muslimové z Egypta, Tuniska, Turecka atd nemají žádný právní nárok u náš žít! Zatím máme ještě dostatek času tuto metodu aplikovat a islamizaci ČR zabránit! Ale za pět let bude již situace zcela jiná! (stejnou metodu pak lze následně v případě potřeby praktikovat na jiné problematické menšiny černoši, Vietnamci atd)

2) "Rázná s omezením občanských svobod" - toto je metoda, kterou budou muset použít západní země, pokud se chtějí vyhnout otevřené občanské válce.  To znamená zákaz praktikování islámu nejenom na veřejnosti, ale obecně a následný masový odsun muslimů do jejich původních vlastí, včetně zatýkání, detence, následných násilných deportací atd. To se přirozeně neobejde bez násilných střetů mezi muslimy a jejich kolaboranty a ozbrojenými složkami. Nicméně tento konflikt je v západní  Evropě již nevyhnutelný a staré vojenské moudro říká, "má-li dojít k eskalaci konfliktu, je lépe to začít". Děsivé je, že v Evropě se zatím nikdo (snad s výjimkou G. Wilderse) neodváží něco podobného vyslovit nahlas!

Musíme jen doufat, že se u nás brzy objeví osobnosti, které budou mít k podobným krokům odvahu. Uvědomme si, že jako Češi nyní čelíme existenční otázce. Jde stejně jako v době protektorátu o bytí, či nebytí našeho národa jako bělochů a slovanů. Našich žen a dětí jako svobodných a rovnoprávných bytostí.

Na závěr si proto z praktických důvodů připomeňme postoje českých politických stran k islámu a muslimům:

1)  Andrej Babiš a jeho ANO - přes záměrně matoucí PR ano-ne kampaň se jedná o stranu, která otevřeně islamizaci ČR podporuje. Stačí se podívat na kroky a výroky ministrů a poslanců z hnutí ANO. Stropnický, Pelikán, Zlatuška, Krnáčová . to všechno jsou otevření zastánci musltikulturalismu a tedy muslimské imigrace do ČR. Naděje na změnu kurzu zde není. Babiš uzavřel pevné spojenectví s pravdoláskaři a ti ho přes jeho pochybné kšefty drží v šachu.

2)  ČSSD - za Sobotkova vedení otevřeně podporuje multikulturalismus a islamizaci ČR. Ostatně má to dokonce i ve volebním programu. Opět jména Dienstbier, Šabatová, Valachová, Marxová, Poche hovoří za vše. Nicméně v ČSSD existuje i realistické křídlo "starých socan" jako Škromach, Hašek apod a je pravděpodobné, že neúspěch v příštích volbách bude znamenat významné oslabení neomarxistického křídla v ČSSD.

3) KDU-ČSL - asi nejtrapněší promuslimský kolaborant na české politické scéně. Pro muslimskou kolaboraci je jak vedení, tak členská základna. Několik málo výjimek jako senátor Čuně na tom nic nemění. Naděje na změnu není.

4) TOP 09 - další otevřeně pro muslimská a proimigrantská strana. Naštěstí pomalu míří k zániku.

5) ODS - další trapnost. Vedení ODS je plně v rukou havlistů a pravdoláskařů. Sice si nedovolují islamizaci a multikulturalismus podporovat otevřeně, kvůli strachu z reakce  členské základny. Ale politici jako P. Sobotka, A. Vondra, J. Zahradil, P. Fiala a další islamizaci a multikulturalismus otevřeně dlouhodobě podporují a jsou skutečnou skrytou promuslimskou pátou kolonou v naší zemi.

6) KSČM - překvapivě dnes asi nejvlastenečtější tradiční politická strana. Jak smutné konstatování, že...

7) Úsvit - rétoriku má otevřeně protimuslimskou, nicméně u některých jeho vůdcu mít lze o upřímnosti těchto snah asi jisté pochyby.

8) T. Okamura a SPD - dlouhodobě vystupuje jak proti islamizaci, tak imigraci a multikulturalismu.

9)  Alternativa pro ČR - novy subjekt tvořený lidmi kolem Bloku proti islámu, který se prezentuje jako otevřeně protiislámský. Na jeho názory k imigraci jako takové si ale asi budeme muset ještě počkat. (pevně doufejme, ze zvítězí silné pro národni křídlo)

10) Národní demokracie - otevřeně protiislámská a protiimigrantská uskupení, nicméně zatím bez reálných šancí na politický úspěch. Předseda tohoto uskupení navíc čelí trestnímu stíhání za "rasové" zločiny.

11) Zelení - otevřeně promuslimská strana, která ale nemá momentálně reálné šance na zisk politické moci. Ostatně její zahraniční tajemník je muslim.

Tak si vyberte sami...

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…