Martin Koller: Nezasklívají nás jen média

16.09.2016 9:07

Vlastenecké strany se setkávají nejen ze strany médií, ale rovněž úřadů, s různými ústrky a náhodami, aby se pokud možno zabránilo prezentaci politiky preferující zájmy občanské většiny.

Martin Koller: Nezasklívají nás jen média
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

Vážení přátelé, nelze přehlédnout, že většina médií v čele s jednostranným propagandistickým pracovištěm  ČT 24 preferuje pouze velké partaje, především ty vládní. Prakticky všechny předvedly za 25 let i podstatně kratší dobu o co jim v praxi jde. Určitě to nejsou vlast, národ a česká rodina, slušná mzda a důstojné důchody, mnohdy dokonce ani evropské křesťanství.

Kromě nového totalitního zákona o politických stranách, který si pro zabetonování svých koryt odhlasovali proti poslancům Úsvitu a KSČM si v podstatě uzurpovali většinu médií. Kupříkladu ČT 24 vyřadila s různými výmluvami z volebních diskuzí všechny vlastenecké strany. Snaží se, aby občané o vlasteneckých stranách vůbec nevěděli a před volbami na ně zapomněli, tedy volili proti svým zájmům.

Můžeme čekat volby jak v Rakousku a vyzývám všechny voliče vlasteneckých stran, aby volili až v sobotu, aby nedocházelo k odpařování nepohodlných volebních lístků v noci z pátku na sobotu.

Nicméně i jinde se snaží. Spolu s Romanem Bakalou (jednička za Úsvit a BPI do kraje - 43) a Jiřím Suchým (dvojka za Úsvit a BPI do kraje - 43) jsme se setkali s vlastenci v Klatovech. Setkání se měl zúčastnit rovněž vlastenecký umělec Tomáš Ortel s krátkým vystoupením. Jenže odpovědní funkcionáři si tři hodiny před setkáním vzpomněli, že ve stejné budově se má konat jakési hodnotné divadlo, které by dvě vlastenecké písně rušily. Proto vystoupení Tomáše Ortela zakázali.

Je jasné, že nejen Úsvit s Blokem proti islamizaci se bude setkávat s podobnými „náhodami“ a „podporou“ ze strany úředníků navázaných na partaje, které znají svoje občany pouze před volbami a slova jako vlast, národ či česká rodina jim 25 let nic neříkají. Nezbývá však, než vydržet a neustupovat jim, protože jde o budoucnost nás i našich dětí.

Děkuji všem, kteří se nebojí hájit svoje zájmy a historickou praxí prověřené hodnoty na kterých stála tato země, a to za sebe i kolegy.

Martin Koller – 7 – Plzeň jih (Úsvit s Blokem proti islamizaci)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…