Mikulášská výzva na záchranu tradičních politických stran

10.12.2016 19:03

Nechceme na hradě opilce, ve vládě STBáky, ve vedení stran největší poserourtky a v poslaneckých lavicích spící trafikanty. Chceme tady strany, které mají jasný program...

Mikulášská výzva na záchranu tradičních politických stran
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna, ilustrační foto

Vážení členové ČSSD, ODS, KDU-ČSL a Strany zelených, žádáme Vás tímto, aby jste vyvinuli maximální úsilí, aby do vašich stran bylo neprodleně přijato co nejvíce nových členů a tak u Vás vznikla velká platforma nových lidí, kteří nechtějí jen tak se založenýma rukama přihlížet tomu, jak tuto naši zem přebírají oligarchové a různí vykukové napojení na současné politiky, co jsou jen jejich loutkami.

Nechceme na hradě opilce, ve vládě STBáky, ve vedení stran největší poserourtky a v poslaneckých lavicích spící trafikanty. Chceme tady strany, které mají jasný program jako má tradičně ČSSD, ODS, KDU-ČSL a Strana zelených. Je ale potřeba opravdové změny uvnitř Vašich stran, přečíslit a pak postupně vyházet staré struktury a demokraticky do čela doplnit skutečné vůdce, alfa samce nebo samice, místo těch poseroutků co jste si tam z nouze dosadili nyní.

Politiku teď již vlastně díky Vám ani nikdo slušný dělat nechce, pomozte nám to změnit, podpořte Mikulášskou výzvu na záchranu tradičních politických stran na facebooku nebo sami aktivně pozvěte do Vašich řad nové členy bez jakýchkoliv překážek a ochrany vlastních výhod. Nemůžeme přeci dopustit, aby nám tady po příštích volbách vládli bolševici, udavači, náckové a lidi žijící jen závistí a nenávistí k druhým!  

Výzvu můžete podpořit ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.