Milan Janča: Otevřený dopis senátorce Wagnerové

31.05.2018 21:17

V sobotu 26.05.18 jsem jel extra do Brna, protestovat proti neuvěřitelně absurdní a zvrhlé divadelní hře jakéhosi Chorvata, který to evidentně nemá v hlavě v pořádku.

Milan Janča: Otevřený dopis senátorce Wagnerové
Foto: Z archivu Milana Janči
Popisek: Z akce PEGIDA (Patriotische Europäer gegen Islamisierung Europas) na Mnichovskem Marienplazu, ze dne 28.04.18

Eliško,

známe se z Mnichova mnoho, mnoho let a tudíž víme toho o sobě hodně. Mnohé také ne.

V prvé řadě mi není zcela jasné, jak ses na Západ dostala? Jestli se nepletu, tak stejným způsobem, jako většina jiných: byl ti umožněn zájezd, ze kterého ses už zpět do ČSSR nevrátila. Já se tedy ptám, jak ses asi musela chovat v tom socialismu, že tě bez problémů pustili?

Dá se říci, že já jsem tě měl za levičačku vždycky. Za každou cenu ses v Mnichově snažila uplatnit mezi politickými utečenci. Nejlépe v rádiu Svobodná Evropa. A když o tebe žádný opravdový zájem nebyl, přilepila ses na některé mnichovské exilové časopisy. Však víš.

Žilas v menším bytě v Mnichově, se Slovákem Igorem. Igor se na ulici před vaším domem jednoho dne zastřelil. Tys to prezentovala tak, že to bylo proto, že ho nevzali do SE. Jak se však ukázalo o něco později, Igor, jakožto šikovný grafik, se pokusil doma padělat marky! O tom tys samozřejmě nic nevěděla!

Později, když ses v Česku dala mezi Zelené, tzn. mezi neomarxisty, bývalé trockisty, stalinisty, maoisty, obhájce teroristů RAF, mě ani moc nepřekvapilo. Ačkoliv bych očekával něco jiného od bývalé uprchlice před komunistickým režimem...  Že Zelení jsou jediná strana, která odmítá všech deset božích přikázání (detaily na přání), neví asi každý. Zelení jsou také jediná strana, která prosazuje pedofilii. Aspoň tady v Německu tomu tak je, možná v Čechách ne?  Ale to je tvoje věc, kde se cítíš dobře.

V sobotu 26.05.18 jsem jel extra do Brna, protestovat proti neuvěřitelně absurdní a zvrhlé divadelní hře jakéhosi Chorvata, který to evidentně nemá v hlavě v pořádku. V jeho uměleckém díle slézá Kristus z kříže a znásilňuje muslimku! To si musí člověk nejdřív umět představit.

Odhlédnuto od toho, že žádní muslimové v době, kdy Kristus chodil po zemi, ještě několik set let nebyli, víme, že Kristus hlásal lásku, pravdu, milosrdenství a odpuštění. Hlásal lásku "k bližnímu, jako k sobě samému" a žádné násilí. Bližním se přitom myslí každý člověk, nejen křesťan. "Kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem" - jistě to znáš. Uskutečnit divadelní hru o Kristovi, který sleze z kříže a znásilní muslimku, za to by autor a všichni ti, kteří představení umožnili, měli být podle mého názoru přinejmenším léčeni elektrickými šoky.

Něco jiného než Nový zákon je svatá kniha muslimů, Korán. Ta je plna výzev k násilí. Na neuvěřitelných 2000 místech v Koránu a Sunně je vybízeno k násilí a zabíjení "nevěřících", to jsou nemuslimové, lidé jako ty a já. Prorok Mohammed, který všechno to, co v Koránu stojí, sám praktikoval, platí do dnešního dne jako neomylný člověk a příklad pro všechny muslimy na světě.

Já pochybuji, že vůbec kdy někdo cizí znásilnil muslimku, protože už podívat se na ni víc než zběžně, znamená riskovat nůž do zad. Navíc, zcela odsexualizovaná muslimka v čádoru, nikábu, hidžábu či burce zrovna k hříchu nesvádí. Ale to jen tak na okraj.

Z věrohodných zdrojů jsem se dočetl, že každé 3 minuty je někde na světě zabit křesťan. Brutalita islamistů proti "nevěřícím" nemá v historii příklad. Zdá se, že se v dnešní době dokončuje už staletí trvající proces vyhlazování křesťanů v muslimském světě. Když to tak půjde dál, nebudou ještě v tomto století tam, kde Kristus působil, tedy v kolébce křesťanství, už vůbec žádní křesťané. Ne "Naše násilí, vaše násilí", ale násilí a expanze islamistů je dnešním problémem číslo jedna.

Další upadlosti uvedené "hry" vidím ve vytažení naší státní vlajky z čísi vaginy. I to bych považoval za důvod pro intenzivní léčbu autora v psychiatrickém zařízení. Škoda, že nešlo o nějakou muslimskou vlajku, to by se autor teď neměl čemu smát. Už by měl dávno na krku fatvu a potřeboval by ochranku. S námi "nevěřícími" to bude mít lehčí. Tys dokonce podala trestní oznámení na ty slušné lidi, kteří vystoupili na jeviště ve snaze této perverzní, urážlivé a v každém směru patologické hře zabránit. Ne všechno si lidi nechají líbit, existuje dolní hranice únosnosti. Na to si levičácké elity budou muset začít pomalu zvykat. Ne slušný člověk je ten trestuhodný darebák, a není to úchylák, kdo si zaslouží ochranu. I když ty to vidíš přesně naopak.

Znáš mě a víš, že jsem nebyl a nejsem žádný svatý. Do kostela nechodím, z katolické církve jsem dávno vystoupil. Přesto jsem touto hrou nesmírně zhnusen. Myslím, že ty jako právnička bys měla mít aspoň základní pojem o tom, co je dobré a co je špatné, co je slušné a co je zvrhlé,  jakýsi vnitřní kompas bys měla mít, pokud chceš rozhodovat o právu a bezpráví. Já myslím, že ho nemáš.

Milan Janča, v rámci "Asanace" odsunutý krajan z Mnichova

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…