Milan Knížák: Me too

13.10.2018 9:37

Mne také obtěžovaly celý život ženy. Už v kolébce se na mně chlípně vyžívaly babička s maminkou, když mě přebalovaly, omývaly pindíka a utíraly můj krásný zadeček.

Milan Knížák: Me too
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

Ve školce se na mě vrhala pětiletá kolegyně a já jsem se ubránil jen tím, že jsem dostal spálu. Ve škole to byly nejen spolužačky, které jak mohly, tak si na mě sáhly a zvedaly své krátké sukénky a lákaly mě do svých osidel. Paní učitelky mě zvaly do kabinetu, kde se na mně chlípně dívaly a mně nezbylo, než předstírat nevolnost, abych se ubránil znásilnění.

A tak to šlo celým mým životem. Z vysokých škol jsem byl vyhozen proto, že jsem nebyl dostatečně servilní k pedagožkám a jejich chlípným choutkám. Dokonce teď, když už jsem v penzi, bojím se chodit do parku, poněvadž statné důchodkyně mě ohrožují i tam. (Určitě znáte „petřínskou babu“, která po setmění brouzdá pěšinami Petřína a obtěžuje dokonce i psy.)

Me too. Ano. Mně taky se děje celý život příkoří. Ženy jsou nebezpečné, žádný chlap se před nimi neuchrání. Měli bychom se spojit. Možná, že nějaká „pánská válka“ by to napravila.
Žen se nelekejme a na množství nehleďme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …