Mirek Prosecký: Výzva Jiřího Hrebenara „Nahlaš svého extremistu“ je velmi odpudivá

11.11.2017 13:37

Otevřený dopis vyzyvateli k hromadnému udavačství

Mirek Prosecký: Výzva Jiřího Hrebenara „Nahlaš svého extremistu“ je velmi odpudivá
Foto: Facebook
Popisek: Jiří Hrebenar

Pane Hrebenare, je mně už téměř šedesát, takže jsem zažil ledacos. S odporem sleduji, jak se mezi mladou generací rozmáhá udavačství, které je maskováno různou rádobyušlechtilou aktivitou. Vaše výzva „Nahlaš svého extremistu“ je ve své podstatě velmi odpudivá. Extremistou bude pro vás každý, kdo má v zásadních otázkách jiný názor než vy. Například já jsem zcela proti šíření islámu v naší zemi a proti islámským přistěhovalcům. Důvodem k tomuto postoji je sdílená zkušenost. Ve všech evropských městech, která islámským "utečencům" podala pomocnou ruku, nastal chaos a rozvrat. Místo vděku přišly nenávistné pochody muslimů, kteří vykřikovali, že to tu či onde přebírají a že "nevěřící" (tedy lidé, kteří jsou jiné víry) musí zemřít. Tito "uprchlíci" pak za bílého dne terorizují domorodé obyvatelstvo, obtěžují ženy a nyní už také děti. Toto je skutečný extremismus, ale tím se asi zabývat nebudete. Za to se angažované body nepřipisují. Ba právě naopak.

V naší zemi budeme (my, extremisti) důsledně trvat na tom, že uctívat svého boha si může každý, jak se mu zlíbí, propagovat totalitní praktiky islámu a ohrožovat svobodu a životy druhých nesmí nikdo. I kdyby mu to jeho bůh tisíckrát přikazoval.

Kdyby v minulosti měla StB internet a aktivisty Vašeho typu, zřejmě by ke změně režimu nikdy nedošlo. Udělejte dobrý skutek: Slečně Ingrid, kterou pronásledují zlí agenti a zvou na porady lidé z FBI, poraďte, ať navštíví odbornou pomoc. Je ještě mladá, má šanci zapojit se do normálního života. Můžete mě, milý pane, za tento názor nahlásit kde chcete. Je mi to jedno.

Mirek Prosecký

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…