Mirko Raduševič: CNN tvrdě zaútočila na generála Flynna

23.11.2016 17:41

CNN před několika hodinami zveřejnila dokumenty z projevů penzionovaného generála Michaela Flynna (57), který se má stát poradcem pro národní bezpečnost. Zdá se, že je to předzvěstí dalších očekávaných útoků určitých vlivných skupin se snahou ovlivnit vládu Donalda Trumpa ještě před jeho lednovým vstupem do Bílého domu. Známé jsou již útoky na jeho tzv. "politickou nekorektnost".

Mirko Raduševič: CNN tvrdě zaútočila na generála Flynna
Foto: Archiv vydavatele
Popisek: Michael Flynn

Pod titulkem „Michael Flynn v srpnu: Islamismus je zhoubná rakovina, která se musí vyříznout“ (Islamism a 'vicious cancer' in body of all Muslims that 'has to be excised') je komentovaný článek s videem, který upozorňuje na Flynnův srpnový projev k židovské kongregaci Ahavath Torah v Stoughtonu (Massachusetts). V projevu uvedl: „Nyní čelíme dalšímu ´ismu´, jako jsme stáli tváří v tvář nacismu, fašismu, imperialismu nebo komunismu.“ Dále CNN z projevu cituje: „Islamismus je zhoubná rakovina v těle 1,7 miliardy lidí na naší planetě a jako taková se musí vyříznout.“

K tomuto patří další obvinění generála ze strany CNN, že ve stejném projevu klamně šířil obvinění americké krajní pravice z roku 2014 o tom, že demokratičtí senátoři hlasovali pro lokální zavedení práva šaría na Floridě. „Naše země byla postavena na základech židovsko-křesťanských principů, hodnot a norem. Měli bychom proto bojovat proti myšlence zavést právo šaría do našeho systému… Nevím, co se děje u vás ve státě Massachusetts, ale podívejte, co se děje jinde…“.

Když reportér CNN požádal Flynna o komentář k tomuto, generál jej odmítnul.

CNN dnes vytahuje další skutečnosti, a to z Flynnovy cesty do Ruska v roce 2015 na oslavy ruské televize RT, kde ob židli seděl vedle Vladimira Putina. CNN v této souvislosti připomíná rozhovor Flynna pro RT, ve kterém uvedl, že si není jistý, zda za útoky sarinem v roce 2013 stála syrská armáda nebo jiné síly. Ptal se jej divák, zda útok nebyl proveden tzv. „pod falešnou vlajkou“ a Flynn, který byl tehdy ředitelem DIA (Defense Intelligence Agency - Obranná zpravodajská agentura) odpověděl, že na tuto otázku nedokáže odpovědět.

Výše uvedená Flynnova prohlášení korespondují s vyjádřením Donalda Trumpa z letošního jara: „Myslím si, že nás islám nenávidí… je to neuvěřitelná nenávist… Je těžké rozlišit, který muslim je radikál a který není. Každý muslim se zdá být radikálním sympatizantem, pokud se to neprokáže jinak...“ viz níže video

V tomto útoku a výčtu CNN zapomněla na další a další, jako například únorový Flynnův tweet, že strach z muslimů je racionální.

Na penzionovaného generála Flynna se ze strany CNN valí další obvinění, naposledy je to, že během kampaně používal služby nizozemské agentury Inovo BV vlastněnou tureckým podnikatelem Kamilem Ekimem Alptekinem.

Alptekin je předsedou turecko-americké obchodní rady a pomáhal organizovat návštěvu tureckého prezidenta Recepa Erdogana v roce 2015 v USA.

Generál Flynn odmítl CNN potvrdit vztahy s Alptekinem a pochopitelně odmítl nařčení z vazby na tureckou vládu.

Mimo jiné Flynn má nejvyšší stupeň bezpečnostní prověrky.

Přečtěte si rozhovor s generálem Flynnem (Američané už mají blbostí dost), který jsme nedávno zveřejnili je ZDE.   

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.