Miroslav Kulhavý: Budeme sundávat sochu Masaryka na Hradčanském náměstí?

15.06.2020 18:24

Jen s IQ pod 80 lze dnešním pohledem hodnotit velikány minulosti. Posprejovaná socha Winstona Churchilla v Praze je jen obrazem debility aktérů a i těch, kteří s aktem souhlasí. Korunu tomu nasadilo i samotné zdůvodnění tohoto vandalského činu.

Miroslav Kulhavý: Budeme sundávat sochu Masaryka na Hradčanském náměstí?
Foto: Repro Facebook
Popisek: Posprejovaná socha Winstona Churchilla na stejnojmenném náměstí

Není to jediná snaha o předělání historie spojená s neschopností se vžít do reality tehdejší doby. Do toho ještě pirátský blábol Hřiba z magistrátu v kauze Koněv o tom, že Prahu neosvobodila sovětská vojska; Němci asi utíkali jen tréninkově na nějaký budoucí maraton. Napadá mě přirovnání s událostí před několika sty léty: u Domažlic stačil husitský chorál a křižáci vzali nohy na ramena.

Celý ten tyátr korunoval podloudník Kolář z Prahy 6, kdy za nouzového stavu sundal sochu Koněva s oduševnělým situačním komentářem: neměla roušku a tak musela dolů. A aby trio pražských vymaštěnců bylo kompletní, staví politický komik Novotný z Řeporyj pomník vrahům z varšavského povstání a i odjinud.

Kde se v těch lidech bere ta nebetyčná drzost účelově předělávat historii podle současných menšinových nálad ve společnosti a to vše bez solidního faktografického rozboru?!

Těm novodobým hnojometníkům na Churchilla ze stejné skupiny ubožáků jako výše jmenovaní patří titulek, neb mu m.j. vyčítají střelbu do stávkujících horníků ve Walesu v době jeho čerstvého jmenování do funkce ministra vnitra. V době panování T.G. Masaryka se rovněž na severu střílelo do stávkujících dělníků a tak je nasnadě, že je jeho socha na Hradčanském náměstí ( a i jinde) na řadě.

Aby toho nebylo málo, tak novodobí „spravedliví“ ohánějící se rasizmem a současně humanismem i ve věci 15 – 18- tiletých sirotků pod taktovkou Šojdrové, mají náboženský rasizmus včetně nerovnosti pohlaví dlouhá léta před očima, ale v tomto směru není slyšet od křiklounů všeho druhu ani hlásku; nejsou nic jiného než banda pokryteckých  poseroutků. V islámu mohou najít soubor všech negací, které historickým osobnostem vyčítají. M.j. muslimská komunita v ČR POTICHOUČKU SÍLÍ a až přijdou s větším počtem za zády s protidemokratickými požadavky vůči společnosti, nebudou to ty dnešní hlásné trouby své pravdy, které to budou muset řešit. Západ je nám odstrašujícím příkladem; ale to je na jiný, samostatný článek. Dám ho příště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

18:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

Čtenářský zážitek Petra Žantovského z pamětí Woodyho Allena.