Miroslav Macek: Exministryně spravedlnosti Válková si v mediích „pouští hubu na špacír“

17.02.2015 16:10

Miroslav Macek: Exministryně spravedlnosti Válková si v mediích „pouští hubu na špacír“

Miroslav Macek: Exministryně spravedlnosti Válková si v mediích „pouští hubu na špacír“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Exministryně spravedlnosti Válková si v mediích „pouští hubu na špacír“. Pro Komplexně Geniálního Babiše z toho plyne jasné naučení: do funkcí vždy navelet jen mladé lidi, kteří mají většinu života a kariéry před sebou a budou tedy, řečeno s prezidentem Zemanem, předposraní…(Dovoluji si parafrázovat Erika Besta).

Zpráva:

Česko by kvůli sporu o naftu uskladněnou v německých zásobnících společnosti Viktoriagruppe mohlo přijít až o 1,5 miliardy korun.

Dodávám:

O tom průšvihu se píše již dlouho, zatím jsme se však stále nedozvěděli, čí podpisy jsou na smlouvě s tajemnou společností Viktoriagruppe, potažmo kteří z českých podnikatelů či politiků ji prostřednictvím bílých koní vlastní. Minimálně ty podpisy úředníků na smlouvě jsou snad lehce dohledatelné…

Řecko včera opětovně odmítlo prodloužení stávajícího „záchranného programu“ o půl roku. Konec února, kdy má Řecko splatit část dluhu, se rapidně blíží, a tak lze předpokládat, že stejně rapidně poroste nervozita Evropské unie. Zdá se totiž, že Řecko se ocitlo v situaci „desperada“, který už nemá co ztratit a podle toho se chová a jedná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: viditelny-macek.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Dopis předsedovi vlády

15:48 Milan Knížák: Dopis předsedovi vlády

Dopis Milana Knížáka předsedovi vlády Petru Fialovi.