Miroslav Macek: Nový rekord v Guinessově knize

17.10.2019 10:51

Čtvrteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Nový rekord v Guinessově knize
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

V poslanecké sněmovně zaznělo, že „institut strpění“ přijmout musíme. Z toho ovšem logicky vyplývá, že poslaneckou sněmovnu, která nemůže svobodně rozhodovat, klidně můžeme zrušit.

***

Praha se chce mermomocí zviditelnit dalším zápisem do Guinessovy knihy rekordů: libeňský most se na dva roky uzavře a opraví za dvě miliardy korun.

***

Jiří Fučíkovský:
EU táhne na Turka. Tanky a stíhačky poháněné elektřinou z obnovitelných zdrojů vyrážejí, samozřejmě jsou už dávno zbavené všech plastových součástek, které nahradilo dřevo a bambus, bombardéry poháněné solární energií zasypávají protivníka bombami, která humánně nevybuchují, aby náhodou někoho nezranily, v čele invazních jednotek, dovezených na bojiště plachetnicemi bez uhlíkové stopy, jsou úderné jednotky složené z příslušníků všech 186. pohlaví v uniformách pro těhotné lidi a celé té hrozivé síle velí udatná Ursula von der Leyen. K smrti vyděšený Erdogan vzápětí prchá do Mekky.

***

Opsáno z facebooku:
Hlídky městské policie kontrolují pouliční umělce. Mezi prvními, kdo dostal pokutu, byl muž v převleku myšáka Mickeyho na Staroměstském náměstí. Jaké z toho plyne poučení? Kdyby měl svých pět pohromadě, byl by drogovým dealerem na Václaváku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

18:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

Čtenářský zážitek Petra Žantovského z pamětí Woodyho Allena.