Miroslav Macek: Přitom je to tak jednoduché! Není to moje, je to nějaké dcery, která patří do holdingu…

24.03.2016 19:24

Čtvrteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Přitom je to tak jednoduché! Není to moje, je to nějaké dcery, která patří do holdingu…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Nechtěl Babiš omezit poslance v projevu s tím, že jen blbec se neumí vymáčknout za 20 minut? Přitom jeho sdělení bylo tak jednoduché! Není to moje, je to nějaké dcery, která patří do holdingu…

Ivan Gabal nám radí, jak se vypořádat s islámským nebezpečím:

Rád bych tady napsal něco, co nebude v usnesení vlády, ani vám to nebudou dávat před cestami na letištích. Nejsme na konci kalvárie, naopak, musíme pěstovat svou flexibilitu. Pro ty kdo cestují nebo pro rodiče jejichž děti cestují, několik jednoduchých pravidel: 1. Letištní skla nejsou zpevněna, nesedat k nim, ale od nich, při výbuchu sklo zabíjí. 2. Dojde-li k explozi, ihned na zem, třeba pod lavičku a zůstat. Zpravidla dojde k druhé explozi. 3. V žádném případě se nezvedat, zejména neutíkat ke dveřím, kde může čekat další terorista s kalašnikovem (případ Bataclanu). 4. Dívat se po divně oblečených a těch, co se hodně potí. Nebát se upozornit policii.

Omlouvám se za konkréta, ale doma jsme si řekli, že když by to měly vědět naše děti, tak proč ne ty vaše?

Dodávám medicinsky: Jde o zánět žlučníku. Tady máte tištěný návod, jak se máte chovat, až vám žlučník praskne…

Petr Hampl:

Peníze, které Sobotkova vláda posílá Turecku, nelze označit za výpalné. Výpalné je totiž založeno na modelu "já ti dám peníze a ty mi na oplátku nezapálíš dům." Smlouva Merkelová - Erdogan je založena na modelu "já ti dám peníze na benzín, abys mi mohl lépe zapálit dům."

Je nesmyslné bránit se proti kulkám a ignorovat pušku, ze které ty kulky létají. Stejně tak je nesmyslné bojovat proti terorismu a tolerovat islámské komunity, které jim poskytují ideologii, úkryt, podporu a financování. Nemáme důvod pošklebovat se Belgičanům, pokud přímo v ČR tolerujeme halal obchody, mešity, islámské modlitebny, islamizační neziskovky a celý ten uzavřený islámský svět s vlastními pravidly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …