Miroslav Macek: Řeknete nám, pane ministře, kdo nechce Bradáčovou?

26.07.2012 18:17

Čtvrteční glosy Miroslava Macka.

Miroslav Macek: Řeknete nám, pane ministře, kdo nechce Bradáčovou?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

V rozhořčení nad nefungujícím registrem automobilů se zcela ztratila velezajímavá informace: vedle 37 milionů korun za software a 32,4 milionů za provoz, získá firma ATS - Telcom ještě 13 milionů za IT služby. A teď se podržte: každý měsíc a bez ohledu na to, zda služby ministerstvo využívá!
 Není nejvyšší čas pořádně proklepnout jediného vlastníka firmy, jeho kamarádské vztahy a finanční vazby? A také, kdo takovou smlouvu vypracoval, předložil a podepsal?

 Ministr spravedlnosti Pavel Blažek před pár dny konstatoval, že „někteří vlivní členové ODS Bradáčovou za vrchní státní zástupkyni nechtějí.“
 A tak se ho jako jeho zaměstnavatel (je přece také placen z mých daní) rovnou ptám: kteří členové to jmenovitě jsou? To je totiž veledůležitá informace, abych lépe věděl, koho příště volit či nevolit! A také bych se jich rád osobně zeptal na důvody, neboť by jistě napověděly mnohé.
 P.S. : Také nevěřícně kroutím hlavou, kterak media dnes a denně nebombardují touto otázkou pana ministra a nechávají věc vyhnít do ztracena…

 D. M. Z. na facebooku k pražské Opencard:
 Jenom kilo??? To si snad dělají z lidí prdel, ne? Open Card má stát minimálně 50.000,- (ta standardní, stříbrná pak 100.000, zlatá 250.000 a platinová (tzv. Dvořákova) 500.000,-,) protože jedině tak se pražská hromadná doprava zbaví pejorativní přezdívky "socka" a stane se z ní symbol nefalšovaného luxusu. Rodiny z celé České Republiky pak budou šetřit - místo na nějakou stupidní dovolenou u moře - na pověstnou jízdou tramvají číslo 22.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miroslav Macek

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vladimír Ustyanovič: Zákon není právo

8:29 Vladimír Ustyanovič: Zákon není právo

V posledních dnech většině občanů pohnulo žlučí vyjádření starosty pražské části Řeporyje Pavla Novo…