Miroslav Macek: Urazit mne může jen člověk, kterého si vážím

13.11.2013 12:30

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Urazit mne může jen člověk, kterého si vážím
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Nechápu to rozhořčení nad urážlivými výroky prezidenta Zemana. Vždyť urazit mne přece může jen člověk, kterého si vážím.

Vzhůru ke šťastným zítřkům:

Evropská investiční banka poskytne Řecku 550 milionů eur. Peníze by měly pomoci při tvorbě nových pracovních míst. Finanční prostředky nejsou součástí mezinárodní pomoci.

Předseda Evropské komise José Barroso varoval Švýcarsko před omezováním přístupu cizinců na tamní trh práce. Zdůraznil, že volný pohyb osob je jednou z podmínek přístupu Švýcarska na vnitřní trh EU.

Vyjednavači členských zemí EU a Evropského parlamentu se dohodli na podobě rozpočtu unie pro rok 2014. Kompromisní výše rozpočtu v platbách dosahuje 135,5 miliardy eur, v závazcích 142,6 miliardy eur.

Čtenářka glos O. P. mi napsala:

Reaguji na vaši úterní glosu. Jsme podlahářská firma, materiály se kterými pracujeme se dováží z Německa, Francie, Belgie a Nizozemí. mezičlánkem jsou velkoobchody, které je dovážejí a distribuují nám malým odběratelům. Již včera, 11.11. došlo od jednoho z nich avízo o zdražení, hned od 18.11. Pěkně za tepla.

Výsledkem bude to, že lidé budou do bydlení investovat ještě méně a nebo se budou poohlížet po co nejlevnějším materiálu. Práci jsme nezdražili už 4 roky, neúčtujeme dopravu, tedy neustále snižujeme zisk. Neustálý pokles ve stavebnictví je znát, velké stavební firmy nemají státní zakázky, derou se tady i k těm malým, za 1-2 milióny, kterými dříve pohrdali. Tím pádem končí malé firmy, u kterých jsme měli šanci dělat subdodávku.

Věřme, že bude lépe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: viditelny-macek.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…