Miroslav Pavel: To je ale náhodička!

09.03.2019 21:20

Ne že bych nevěřil na náhody. Už jsem jich v životě zažil mnoho. Příjemných i nepříjemných. Ale že by – jen co Andrej Babiš vystrčí nos z Česka, a navíc na velmi prestižní návštěvu Bílého domu – se náhodou přišlo na něco kompromitujícího, tomu se opravdu uvěřit zdráhám.

Miroslav Pavel: To je ale náhodička!
Foto: Screen ČT
Popisek: Donald Trump a Andrej Babiš s manželkami v Bílém domě

A protože by bylo asi ne úplně funkční u premiéra, který právě jedná se šéfkou CIA (o čempak asi?), a třese si rukou s americkým prezidentem, předhazovat jeho zjevně duševně ne úplně zdravého syna a Čapí hnízdo, posloužily další připravené – jak říkají naši ruští partneři – kompromaty.

Sice není jasné, o co jde v kauze Kapsch, ale hlavní osobou ve zpravodajství je Faltýnek z ANO. A zkušený „prokurátor“ Ištván vystartuje.

A najednou – opět naprostou náhodou – se objeví video s tančícím předsedou parlamentu v lehce nedůstojné pozici. Sice tehdy ještě nebyl předsedou parlamentu, ale je z ANO. Kdepak to video asi leželo a čekalo na vhodný okamžik?

A kolik dostal ten, kdo ho natočil a prodal? 

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinamiPublikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…