Oldřich Fischer: Demonstrace

28.10.2016 16:32

Ve čtvrtek se konala řada demonstrací. Je úplně jedno, čeho se týkají. Žádná novinová zpráva neuvedla, od kolika hodin to bylo. Nestačím zírat kolik set lidí má, zřejmě v pracovní době, možnost jít demonstrovat.

Oldřich Fischer: Demonstrace
Foto: Vít Hassan
Popisek: Těžkooděnci drží oba znepřátelené tábory od sebe.

I do vzdálených měst. Obyčejný člověk může jít, nejspíš tak v sobotu. Řada lidí, ani to ne. Pochybuji, že nějaký zaměstnavatel na takovou akci s radostí uvolní zaměstnance. Snad jen Neziskovky a Pražský magistrát. Tam to mají zřejmě i placené. Jako primátorka.

Sám jsem se na jedné demonstraci dotazoval demonstrujících, kolik mají na hodinu, že při tom tak jásaj. Mají na dobu demonstrace též "píchačky"? Mně by stačilo i 200 Kč na hodinu. Odmítli mi přiznat, kolik oni berou na hodinu.

Takovou demonstraci pozoruji z hodně  daleka.  Naplňuje mne pýchou, kolik policistů mě vlastně chrání. V běžném životě jich tolik neuvidím ani za dvě pětiletky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.