Oldřich Rambousek: A zase ORTEL. Sluníčkářům a Havloidům pravda nevoní

29.11.2016 11:19

Sám za sebe, ale jistě i za mnoho ostatních musím Tomáši Ortelovi a jeho skupině pogratulovat k opětnému velkému úspěchu. Ukazuje se, že minulý úspěch nebyl jen náhoda a že skutečně něco umí, že jeho tvorba a výrazový projev lidi oslovuje. V dnešní nelehké době to je jen dobře a přál bych si, aby se písně Ortelu staly vůdčí ideou národa vedoucí k jeho záchraně a to se zbraní v ruce nebo bez ní.

Oldřich Rambousek: A zase ORTEL. Sluníčkářům a Havloidům pravda nevoní
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Tomáš Ortel, frontman kapely Ortel.

Nějaký ukřičený troll Banga, co umí lézt mainstreamu v anální otvor, chovající se čistě oportunisticky nemůže slušné lidi a vlastence rozházet. Vždyť je to jen rozmazlený, ukřivděný, závistivý fracek, který kdyby se měl živit prací tak by pošel hlady. Toho vážně lidi nebrat. Po Ortelu by ten šašek plival, ale že umírají lidé bez domova mrazem, přičemž přivandrovalí islámští vetřelci dostávají byty zadarmo a dávky vyšší než sedřený dělník ve fabrice-to mu jaksi nevadí. Že živořící babičky nemají prostředky na léky a v lékárnách pláčí, cože mají zaplatit-jestli nájem a chcípnout na nemoci, nebo koupit léky a umrznout na ulici. Bango-jdi do prdele. Ortel se svou tvorbou staví za všechny ty živořící a potřebné v našem národu, ale co děláš ty??? Třepíš si hubu a snažíš se za každou cenu zalíbit elitám. Takto se chová jen krysa.

Nedivím se Tunovi, Bartoškovi a dalším oportunistickým vyčůránkům-ti v tom umí chodit. Ti lezou do řiti každému režimu a rejžují z toho jen prachy a blbnou lidem hlavu. Ty Bango jsi však mladý. To ti tak vygumovali palici ve škole??? Teda jestli jsi vůbec do školy chodil-že. Jestli ano, tak se tam prosím vrať, aby ti vrátili školné, protože tě hovno naučili. To si říkáš Čech??

Myslím, že je zbytečné se dále rozčilovat nad ubohostí pseudo-elit. Těmi je nejlepší pohrdat a ignorovat je. Já fandím Ortelu.

Tomáši Orteli, nedej se prosím otrávit idioty a pokračuj ve své tvorbě nadále stejným směrem a někdy i přitvrď. Pro většinu národa se stáváš představitelem vzdoru jako byl za mých mladých let Karel Kryl, kterého bohužel rozhlas ani televize nevysílají. Je to stejné jako u tebe Tomáši. Oni se ti sráči s škrobenými límečky prostě bojí. Bojí se toho, aby někdo nevtiskl národu akční ideu možné změny, která by ty prevíty mohla připravit o koryta. Bojí se oprávněného hněvu národa a nic není víc než národ, než rodná zem, než vlast darovaná nám našimi předky.

Všem těm škarohlídům a závistivcům tímto posílám vzkaz a věřte, že je skutečně od srdce.

Běžte s těmi kecy proti Ortelu do...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.