Oldřich Rambousek: Ale jo, ale ne, ale jo, ale ne... Sobotko, jsi jak děvče, které neví, kdo je otcem jejího dítěte

06.05.2017 17:32

Božičku já se bavím, až se za břicho popadám. Představení Idiota je proti Sobotkovým veletočům pouze odvar. Spíše to odpovídá filmu JEŠTĚ VĚTŠÍ BLBEC, NEŽ JSME DOUFALI. No neber to-občane, voliči, národe-no nekup to, když je to tak výhodný. Divadlo a zadarmo. Ani se není čemu divit, že to Zemana nebavilo a vytřel si se synkem Bohouškem řiť. Ono to ani národ nebaví, protože opět máme mezinárodní ostudu prostřednictvím takzvaných intelektuálních elit. Jsem toho názoru, že i kocour Mikeš by tuto problematiku zvládl mnohem lépe.

Oldřich Rambousek: Ale jo, ale ne, ale jo, ale ne... Sobotko, jsi jak děvče, které neví, kdo je otcem jejího dítěte
Foto: Hanka Brožková
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka demisi nedoručil. Na Hradě to ovšem nevěděli, ceremoniál před kamerami uspořádali

Pro mě osobně útoky vedené pouze proti Babišovi působí směšně a pokrytecky. Je jisté, že Babiš je hajzlík, ale to bylo známo již v době, kdy se formovalo ANO a Babiš vstupoval do politiky. Jenže-který politik není hajzlík? Ukažte mi ho. Věděli to všichni, věděla to ČSSD, věděl to i Sobotka a přesto vytvořili s ANO a Babišem koalici a jako třešničku na dortu k sobě přibrali i kolaborantské lidovce, kteří půjdou za každých okolností s každým, jen když budou mít koryta a budou všichni ve vládě.

Každý, alespoň průměrně inteligentní člověk ví, že vytvoření koalice nebylo kvůli lidu, či prosperitě republiky, ale šlo pouze a jako vždy o koryta a prachy. Je však nutno říci, že ať je Babiš potvora jaká chce, tak projekt korunové dluhopisy, kvůli kterým je údajně tak velký spor, tak jde čistě o vykonstruovaný a účelový problém zastírající problém skutečný. Korunové dluhopisy spatřily světlo světa za vlády Petra Nečase a toho nejlepšího ministra financí v naší historii-Miroslava Kalouska. Tedy za vlády ODS a TOP 09. Veškeré aplikace a následné mechanismy byly tedy schváleny touto vládou a poslaneckou sněmovnou. Věděla o všem i ČSSD, protože seděla ve sněmovně v opozici a hovno dělala. Totéž platí pro ostatní politické subjekty tehdy působící ve sněmovně. Účel korunových dluhopisů spočíval v tom, že podpoří upadající ekonomiku a svým způsobem pomohou zalátat díry ve státním rozpočtu, který tak mistrně zmršil ten nejlepší ministr financí Kalousek. Ano - ten Kalousek, který tenkrát vykřikoval, že se naší země ekonomická krize vůbec netýká. Jestli byl zrovna v tu dobu ožralý jako brok, či měl delirium tremensis nevím, ale tuto hovadinu vyřkl.

Co vlastně ten Babiš tak hrozného učinil, že ho nemohou páni z koalice vydýchat? Chytře investoval a de facto půjčil peníze sám sobě, což bylo v té době legislativně možné! Chytře využil nedokonalosti legislativy, kterou on nevytvářel a spolu s ním takto činili i ostatní velcí podnikatelé, kteří třeba nosí stranické knížky ODS, TOP či ČSSD. Když se však v tomto smyslu tolik hovoří o Babišovi, tak se zde nabízí otázka. Otázka-proč se takto tolik nemluví o těch dalších podnikatelích, proč i oni nejsou odkryti? To je spravedlivé a čestné, pane Sobotko? On na tom totiž nevydělal jenom Babiš. V zásadě lze říci, že každý z nás by učinil stejný krok jako Babiš, když by si to uměl spočítat a věděl by, že na tom vydělá. Tím nechci Babiše hájit, ale bylo by vskutku dobré měřit všem stejným metrem.
 
Jenže jak jsem již řekl-já vidím problém úplně jinde. Babiš totiž vytváří novou mocenskou strukturu a ta se stává tvrdou konkurencí stávající mocenské struktury. Zde dochází ke značnému politickému, ale i ekonomickému tření. Babiš šlape na přazky všem podvodníkům, zlodějíčkům a pijavicím přisátým na státní rozpočet ze staré mocenské struktury, což zásadním způsobem znemožňuje politické a ekonomické kšefty napojené na staré politické strany. Toto ony musí tvrdě cítit na svých peněženkách. Nejde tedy v pravém smyslu o korunové dluhopisy pana Babiše, ale o závist a oprávněnou obavu ze ztráty politické moci a s tím spojeného ekonomického profitu z kapes daňových poplatníků. I proto se tolik řve proti EET, i když i já zde mám řadu výhrad. To však je jiná kapitola. Jisto je to, že Babiš skutečně bije do očí, ale to je tím, že pytlák byl učiněn myslivcem. Ten však nejlépe ví, jak se co dělá a jak se nejsnáze okrádají lidé. Ví jak to chodí, když v tom v minulosti chodil sám.
 
Co se týká takzvanému ovlivňování médií, či zadávání psaní článků proti svým politickým oponentům panem Babišem. Vážení-to není nic neobvyklého v naší zemi. Věřím tomu, že Babiš takto činí a to stejně tak, jako ostatní političtí pohlaváři a politické strany. Je to už běžný kolorit takzvaného vypírání mozků a ovlivňování veřejného mínění. Je to celosvětový fenomén. Úplně stejně takto v minulosti činila i KSČ, OF, ČSSD, ODS a další.

Česká televize je jedním z největších manipulátorů veřejného mínění a všichni to vidíme. Stejně se chová i Facebook, Twitter, CNN a další. Tato záležitost sahá až do nejvyšších pater světové mocenské struktury ovládané židozednářskou elitou-tedy Rotschildy, Rockefellery, Sorosem, Bushem, Clintonovou a dalšími nepřáteli lidu. Toto na Babiše nesvedete, protože on nedělá nic, co by nebylo činěno jemu. Jako důkaz stačí, když se sami zamyslíte, že vždy před každými volbami je v uvozovkách v naší veřejnoprávní televizi vysílána zcela náhodou přehršel pořadů s protikomunistickou tematikou. Zvláštní je, jak to rychle po volbách skončí.

TOTO JE DŮLEŽITÉ NAUČIT SE VIDĚT. LIDÉ TÍMTO DOSTÁVAJÍ JEDINEČNÝ DŮKAZ NEEXISTENCE DEMOKRACIE.
 
Co mě skutečně dopaluje, je snaha o vyvolání předčasných voleb a to hlavně u ODS a TOP. Je to prasárna, když v říjnu mají být volby řádné. Občané-voliči NEDEJTE SE ZBLBNOUT. Nikomu z nich nejde o vás o lidi. Jde o to urvat navíc peníze daňových poplatníků ze státního rozpočtu hladovými politickými stranami. Ony by totiž dostaly prašule za získané hlasy ve volbách předčasných a hned potom za volby řádné! Ten - kdo chce předčasné volby nechce nic jiného, než okrást národ! Navíc-každému chytrému člověku je jasné, že volby neřeší vůbec nic. To je také jen divadlo. Zásadní změny mohou nastat pouze v případě, kdy národ vyjde do ulic, které na něj už dlouho čekají. V těch ulicích není nutno zabíjet, ale plenit, ničit, zapalovat a dohnat ten politický odpad k odpovědnosti třeba vpádem do parlamentu a do Strakovky. Vyházet je z oken na ulici a dát je hněvu lidu.
 
Sobotka se projevil jako skutečný socan. Křivák to je a nic víc. Svou neschopnost a hloupost alibisticky přenesl na zodpovědnost prezidenta. To udělá jen zbabělec a slaboch. Babiš se stává obětí komplotu, ale kdyby nelezl do politiky a nechtěl ještě větší moc, tak se tomu mohl vyhnout. Ani Babiše tedy nemohu preferovat, ale u mě je to z příčiny, že Babiše vnímám jako kapitalistu a nepřítele dělnické třídy, která je třídou většinovou, ale bohužel si to neuvědomuje. Já jsem člověk z lidu a tím vždy zůstanu, ať se děje co se děje, a tak když to vezmu politicky a lidsky tak v případě voleb i když vím, že naděje na změnu je malá, bych volil SPD, DSSS, SPR-RSČ nebo Řád národa. Samozřejmě nejraději bych volil komunisty, ale ty v naší zemi těžko hledat. KSČM si na komunisty pod vedením Filipa jen hraje a je nedílnou součástí politického humusu v naší zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla